Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33
Wyświetlenie odpowiedzi
Jakość słodu a jego cena...
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mark33 Wyświetlenie odpowiedziMiewałem słód do WESa... (pewno i tak będzie pochodził ze Strzegomia).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziRaczej na pewno tak.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziPo PW od WESa.
Mam nadzieję, że nie była to tajna informacja.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzia kiedy to było jeśli to nie tajemnica ?
Wysłany: Wtorek 14-10-2008,16:27:36
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziPo PW od WESa.
Mam nadzieję, że nie była to tajna informacja.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Stasiek69 Wyświetlenie odpowiedziRaczej na pewno tak."Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCholera wie, bo w sumie czemu WES nie ujawnia tej informacji po prostu na swojej stronie, tylko trzeba się pytać?"Gdzie się piwo warzy, tam się dobrze darzy"
Wolsztyński Browar Domowy M & P
Comment
-
-
Moje pytanie RETORYCZNE było reakcją na cytowany przeze mnie post
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziCholera wie, bo w sumie czemu WES nie ujawnia tej informacji po prostu na swojej stronie, tylko trzeba się pytać?
podobno nie można nawet pisać że to np made in polandMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzizgodnie z prawdą WES napisał że słód pochodzi z UE
podobno nie można nawet pisać że to np made in poland
Można pisać zamiennie "Made in Poland" lub "Made in EU". Niektórzy jednak myślą, ze to drugie brzmi lepiej. Nie sądzę.Last edited by kopyr; 2008-10-17, 16:55.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kopyr Wyświetlenie odpowiedziTaaa... jasne.
Można pisać zamiennie "Made in Poland" lub "Made in EU". Niektórzy jednak myślą, ze to drugie brzmi lepiej. Nie sądzę.
Co do jakosci slodu, jak warzylem w Polsce to bylem zachwycony slodem z BalticMalt`u. A cena byla bardziej niz przyzwoita."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaciej6 Wyświetlenie odpowiedziNa pewno jesteś w błędzie kolego
Comment
-
-
Na mnie "made in UE" wpływa zdecydowanie odpychająco, bo to jakby się ktoś wstydził producenta=pewnie jakiś syf
Comment
-
Comment