Rodzaje słodów

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2287

    #16
    Melanoidowy, zakwaszający.
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

    Thou shallt not spilleth thy beer!

    Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

    Comment

    • jkocurek
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2006.12
      • 1030

      #17
      Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Maidenowiec Wyświetlenie odpowiedzi
      Melanoidowy, zakwaszający.
      A nie są to dwa różne słody?
      Pozdrawiam,
      Jacek
      Świentechlywiki

      Comment

      • darko
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2003.06
        • 2078

        #18
        Sauermalz to słód zakwaszający.

        Comment

        Przetwarzanie...
        X