W sytuacjach awaryjnych to jeszcze jest pomoc sąsiedzka
Co się sprzeda ?
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika DobrePiwa Wyświetlenie odpowiedziTo nie oto chodzi, czy są sklepy czy nie. Chodzi o to, czy gdańszczanin ma szansę uzyskać potrzebny towar w kilka godzin od zajścia takiej potrzeby. Bo ja ci gwarantuję, że np. drożdży piwowarskich albo pirosiarczynu nie da rady. Tzn kupić tak, w sensie zapłacić, ale zanim dojdzie poczta, to minie kilka dni.
Pytanie moje ma na celu ustalenie, czego jeszcze brak w 3mieście :-)
Słodu poniżej 2,7 zł za kg, drożdży płynnych poniżej 15 zł, chmielu poniżej 6 zł za 100g.Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2010-03-23, 20:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika noodles Wyświetlenie odpowiedziA ja wolałbym zrobić zakupy w sklepie stacjonarnym. Pooglądać, pomacać, poczytać informacje na opakowaniu, pogadać ze sprzedawcą. Nawet jeśli trzeba pojechać do sąsiedniego miasta bo jazda samochodem też nie sprawia mi przykrości. Właściwie wszystko wolałbym kupować osobiście i jestem dziwnie pewien, że nie jestem ostatnim dinozaurem preferującym takie zakupy.
Comment
-
-
W sensie biznesowym samo w sobie takie przedsięwzięcie nie ma sensu, wiem bo prowadzę
Taki "sklep" czy też stoisko może mieć inne zalety: reklamę dla pozostałej działalności oraz wkład rozwój piwowarstwa domowego poprzez możliwość rozmowy, wytłumaczenia doradzenia osobistego oraz bliskości do surowców. I na tym skupiam się ja.Moje piwo jest bezcenne.
Schizma miodowa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziSłodu poniżej 2,7 zł za kg, drożdży płynnych poniżej 15 zł...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzidrożdże w twoimbrowarze. sęk w tym że nie w jednym sklepieMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedzi..... Równie dobrze mogłabym napisać, że chcę najnowszego mercedesa za 50000zł
Comment
-
-
Bogutyn Młyn sprzedaje słód jako dodatek do ogólnej oferty, to chyba wyjaśnia sprawę. A Twój Browar ma hm... kontrowersyjne techniki sprzedażowe, że tak powiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika emes Wyświetlenie odpowiedziJest to możliwe http://tiny.pl/hgd83
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Marusia Wyświetlenie odpowiedziBogutyn Młyn sprzedaje słód jako dodatek do ogólnej oferty, to chyba wyjaśnia sprawę. A Twój Browar ma hm... kontrowersyjne techniki sprzedażowe, że tak powiem.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie mieszkam w trójmieście, ale mogę ci powiedzieć czego (poza dobrym piwem) mi brakuje:
Słodu poniżej 2,7 zł za kg, drożdży płynnych poniżej 15 zł, chmielu poniżej 6 zł za 100g.
Comment
-
Comment