Powinno wystarczyć oznaczenie zawartości jonów wapnia, magnezu, chlorków i siarczanów oraz węglanów. W firmie świadczącej usługi laboratoryjne to koszt ok 120 zł netto.
Woda
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Witam! Trochę zacząłem od nie tej strony i nie ogarniam kilku spraw na które nie potrafię znaleźć odpowiedzi poprzez wyszukiwarkę. Mam za sobą można tak powiedzieć drugie piwo w tym roku jak i w swoim życiu. Pierwsze to było po prostu nastawienie Brewkitu (Stout) na fermentację w okolicach...1 Photo
-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
To tzw piwo nie nadaje się do picia.
Alko 5% - zero pełni, zero smaku, zero czegokolwiek.
Popłuczyny z tanka...
Nowoczesna puszka oznacza nowoczesny płyn czyli woda z homeopatyczną zawartością piwa....-
Channel: Szwecja
2024-07-01, 15:47 -
-
Na tą chwilę to niewątpliwie najmłodszy browar w Rotterdamie (jeśli nie w całej Holandii), ruszył z produkcją w połowie 2021 roku. Nie znalazłem go nawet na mapach Pendragona, a dowiedziałem się o jego istnieniu od kolegów mieszkających od kilku lat w Rotterdamie, więc odwiedziliśmy...
-
Channel: Holandia
-
-
Ktoś coś słyszał, ktoś coś widział, ale konkretów żadnych, albo niewiele. W okolicach Czerniowców ma działać jakiś mały browarek, mocno utajniony, co nie jest jakimś novum w tamtych stronach.
Przy moim pobycie tam, spróbowałem rozszyfrować tą zagadkę.
Kilkanaście kilometrów...1 Photo-
Channel: Ukraina
2021-04-21, 21:23 -
-
O tym browarku powiedział nam piwowar z browaru LAB w Splicie, jako że właściciele to jego kumple. Dzwonił nawet do nich żeby nas umówić na wizytę, która doszła do skutku po dwóch dniach 19.08.2021 gdy to jeden z piwowarów był na miejscu.
Solin znany głównie z ruin antycznego amfiteatru...-
Channel: Chorwacja
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment