Witam kolegów i koleżanki z Bielska-Białej, wiem że jest kilka osób z tego miasta. Pomyślałem wiec że robiąc zakupy w internetowym sklepie można to zrobić wspólnie i płacić jeden koszt przesyłki. Jeśli jest ktoś zainteresowany zakupami w CP to proszę odezwać się na prv. Można by zrobić listę osób zainteresowanych wspólną wysyłką i zawsze jak ktoś będzie zamawiał będzie informował pozostałych, tak aby mogli coś zamówić wspólną paczką. Poza tym osoby z Bielska-Białej i okolic - zawsze można się jakoś zgadać powymieniać naszymi tworami piwnymi itd. Pozdrawiam Wszystkich
Bielsko-Biała --> Wspólne zakupy
Collapse
X
-
Pewnie poza jazdą 100km, kawą i rozmową są inne powody dla których temat dotyczy możliwości zakupowych gdzie indziej.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
No świetnie,
Nie bardzo mi zależy żeby kupować w CP, HB też może być, bardziej mi chodziło o obniżenie kosztów przesyłki, a zawsze można się zgadać i autem pojechać w parę osób zawsze może być wesoło. Więc jak będziecie się zaopatrywać w surowce to dajcie znać ja powoli układam pomysły w głowie na kolejne warki, pewnie niebawem będę kupował słody itd. gdybyście się też decydowali to dajcie znać pozdrawiam.
Comment
-
Comment