Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
Witam,
potrzebuję ok 90 szklanych butelek najlepiej 0,5l mogą być też 0,33l.
Może wiecie gdzie w okolicach (Pszczyna, Czechowice, Bielsko i okolice) jest restauracja/pub do której można by podjechać po większą ilość butelek niezwrotnych?
Jeden z bardziej tajemniczych browarów restauracyjnych w Polsce odwiedziłem na początku lipca.
Z Warszawy do Katowic dojechałem pociągiem, a dalej kontynuowałem podróż tramwajem linii 19 do pętli w Siemianowicach. Ostatni etap dotarcia na miejsce już na własnych nogach zajął 15 minut....
Comment