Poszukuję Garnek 30, 40 ewentualnie 50l

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Crelles
    D(r)u(c)h nieuchwytny
    • 2013.08
    • 1

Poszukuję Garnek 30, 40 ewentualnie 50l

Poszukuję garnek do warzenia piwa, wielkości takie jak w tytule. Interesuje mnie garnek emaliowany, ewentualnie z nierdzewki. Co do ceny to myślę że się dogadamy, wiadome, za garnek mniej zużyty jestem w stanie zapłacić więcej, za garnek już leciwy-mniej.

Garnek jestem w stanie odebrać w Krakowie, jednak musimy się dogadać co do daty, bo jeszcze w Krk nie mieszkam(już niedługo ), ewentualnie mogę podskoczyć do Tarnowa/Brzeska - jednak najbardziej pasuje mi Kraków
    Jeszcze w grę wchodzi kurier, ale to też jest kwestia do dogadania.
    Last edited by Crelles; 2013-09-02, 17:27.
  • sebek_
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    • 2013.11
    • 148

Ja kupiłem coś takiego, wczoraj przesyłka dotarła.

sprzedawca ma również większe.
    Piwo to moje paliwo :)

Comment

• michal44
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2013.10
      • 78

Ja również kupiłem od tego sprzedającego garnek - trochę na wyrost 50l. Jest tanio i szybko wysyła. Myślę, że cena podobna do sprzedaży przez "pchli targ", więc lepiej brac nowy, nieporysowany i bez ewentualnych odprysków.

Comment

• Rappaport
        Szeregowy Piwny Łykacz
        • 2015.02
        • 20

Dom towarowy w Kocmyrzowie tuż pod Krakowem ma w stałej sprzedaży garnki emaliowane z pokrywkami 40, 50 i 60L. Maja też balony do wina w cenach sensownych (w odróżnieniu od marketów). Jak ktoś chce się pobawić pancerną nierdzewką w domowym warsztacie, to mogę pomóc z KEGiem 30L lub 50L + pokrywą nierdzewną do niego...

Comment

Przetwarzanie...