Kupie nasiona chmielu odmianowego ,moze tez byc zapylony odmianowy dzikim chmielem
Kupie nasiona chmielu
Collapse
X
-
nasiona?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
Piwosze to raczej w domu nasion chmielu nie trzymają. Zgłoś się do Chmielu Polskiego SAMilicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziChmiel się uprawia. Hodować można świnie lub kozy.
Comment
-
-
A o jakim rodzaju hodowli myślisz? Czy jednak raczej uprawa?
Żeby w temacie
Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chrzan90 Wyświetlenie odpowiedziale ja szukam nasion chmielu odmianowego a to sa nasiona chmielu dziko rosnacego chce porobić sadzonki w domu
Hodowla roślin jest nauką traktującą o polepszaniu cech dziedzicznych u roślin uprawnych, obejmującą również praktyczne działania, których celem jest wytworzenie odmian lepszych jakościowo i plenniejszych.Last edited by anteks; 2013-11-25, 15:46.Mniej książków więcej piwa
Comment
-
-
mam pole do działania a sztobry będe kupowal po zimie ,z nasionami moge juz działac teraz a dokładnie chodzi mi o to " których celem jest wytworzenie odmian lepszych jakościowo i plenniejszych. " moze trafie na jakies dobre geny dlatego pisalem juz wczesniej ze moze byc zapylony chmiel odmianowy chmielem dzikim
Comment
-
Comment