Ja nie twierdzę że to w regulaminie. Art napisał zasady korzystania z tego działu i prosi o ich przestrzeganie
Kupie nasiona chmielu
Collapse
X
-
Tylko Krzysiu ciągle powołuje się na Regulamin, a tam nie ma o tym ani słowa.
Rozumiem, że ART określił zasady korzystania z tego działu i prosił o ich przestrzeganie, jak dla mnie powinny one być wpisane do Regulaminu, bo tam gdzie teraz są umieszczone, to może zauważyć ja ktoś, kto zakłada nowy wątek, osoba „wchodząca” w wątek ze strony głównej nie wie nic o tych zasadach i nie ma szansy się z nimi zapoznać.Last edited by Gość; 2013-11-29, 14:11.
Comment
-
-
Może cel jest inny, ale poszanowanie powinno być dla pracodawcy do którego pisze się o podwyżkę jak i forumowiczów którzy czytają posty.
Uważam że to dobrze że "onecenie" jest piętnowane.
Tak już na marginesie, przed wylądowaniem w przechmielinach, przez to forum i jego fobie na punkcie ortografii ostatnio napisałem "Protokół warzenia wagonu".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika wojmat74 Wyświetlenie odpowiedzizobowiązujesz się do przestrzegania zasad netykiety,- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment