Gar 25 - 30 l, Warszawa pożyczę

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • dezir
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.03
    • 31

Gar 25 - 30 l, Warszawa pożyczę

Szanowni forumowicze!

Zwracam się o kolegów z Warszawy. Niedawno zapoatrzyłem się w sprzęt i surowce niezbędne do uwarzenia mojego pierwszego piwa. Niestety fundusze zostały już kompletnie zamrożone i nie wystarczyło mi na wielki gar. Nie mam takiego, który pomieści całą partię, zanajomi raczej też nie gustują w trzymaniu tego wielkości sprzętów.

Czy znalazł by się ktoś, kto mógłby pożyczyć mi taki gar na jeden dzień? Jakoś bym się odwdzięczył ; )
  • dezir
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.03
    • 31

Podbijam temat, może teraz znajdzie się jakaś dobra dusza!

Pozdrawiam : )

Comment

• gwzd
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2012.01
      • 622

Przez ponad miesiąc nie byłeś w stanie odłożyć 100zł? Skoro potrzebny sprzęt masz to zacierać możesz w fermentorze, a chmielić od biedy na kilka razy w mniejszym garnku.

Comment

• dezir
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2011.03
        • 31

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedzi
        Przez ponad miesiąc nie byłeś w stanie odłożyć 100zł? Skoro potrzebny sprzęt masz to zacierać możesz w fermentorze, a chmielić od biedy na kilka razy w mniejszym garnku.
        Nie chodzi o możliwość odłożenia 100 zł, gdy bym tak bardzo chciał ten gar, to bym go sobie kupił Możliwe, że to będzie moje pierwsze i ostatnie uwarzone piwo, więc nie mam zamiaru wydawać kasy na sprzęt, którego później nie będę używał. Jeśli zdecyduje się warzyć więcej razy, to zaopatrzę się w swój własny, piękny i lśniący gar!

A jak coś, to znalazł się jeden szlachetny browar bizowiec, który udostępni mi gar : )

Pozdrawiam!

Comment

• szymon3bad
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2014.05
          • 1

Oj tam gary nie są takie drogie Można i używane kupić

Comment

Przetwarzanie...
          X