Witam, muszę niestety zakończyć swoją przygodę z piwem domowym więc wyprzedaje swój sprzęt i surowce, które mi zostały. Więcej szczegółów na olx.pl
[S] Zestaw do robienia piwa + surowce
Collapse
X
-
Też żałuję, że muszę odsprzedać sprzęt ale niestety warunki mieszkaniowe zmuszają mnie do tego. Warzyłem na nim na prawdę świetne piwka. Jest tu wszystko a nawet więcej aby zacząć warzyć. A chmielu wystarczy na około 8-10 warek w zależności od tego jak kto lubi. Myślę, że cena jest bardzo atrakcyjna. Zapraszam do kupna.Comment
-
Related Topics
Collapse
-
Mam do sprzedania zestaw startowy do domowej produkcji piwa; W skład zestawu wchodzą:
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą
- pojemnik fermentacyjny 33 litry z pokrywą oraz kranik
- termometr analogowy
- ballingometr / areometr / cukromierz 0-25º BLG wraz ze szklaną...2 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
2024-09-15, 11:09 -
-
Mam do sprzedania zestaw do domowego warzenia piwa w skład którego wchodzi:
- garnek emaliowany z pokrywką o pojemności 30L 200 zł
- drewniana warząchew (łyżka) 10 zł
- śrutownik stołowy 200 zł
- chłodnica zanurzeniowa ze stali nierdzewnej 100 zł
- refraktometr 0-40°Brix'a...5 Photos-
2024-03-10, 19:01 -
-
Tereny poprzemysłowe otoczone kanałami na północ od centrum miasta. Stare budynki fabryczne wykorzystano jako knajpy, restauracje, sklepy, galerie i centra zabaw. Jest też i browar z wyszynkiem na miejscu w dużej hali z charakterystycznymi świetlikami na dachu. Można tu dojechać tramwajem nr....
-
Channel: Belgia
-
-
Link do oferty:
https://www.olx.pl/oferta/zestaw-do-...8-IDuHkA5.html...-
2018-06-05, 21:06 -
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment