butelki do oddania systematycznie - Warszawa (okolice)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • bwie
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2012.03
    • 1

butelki do oddania systematycznie - Warszawa (okolice)

Witam,
    Jeśli ktoś jest zainteresowany pozyskaniem większej ilości butelek (na chwilę obecną ok 150 szt.) w Warszawie i okolicach to mam propozycję.

Mój kolega prowadzi pod Warszawą (Konstancin Jeziorna) mały sezonowy barek i systematycznie ma problem z pozbywaniem się pustych butelek, które po prostu wyrzuca. Tygodniowo (po słonecznym weekendzie) jest tego kilkadziesiąt sztuk. Te butelki to mix różnych typów i kolorów, butelki nie są myte ale w miarę świeże. Jeśli ktoś byłby zainteresowany to jest możliwość systematycznego gromadzenia i odbioru osobistego tych butelek po uprzednim dogadaniu się z właścicielem.
    W ramach rewanżu sugerowałbym jakieś własne domowe piwko lub dwa

Telefon do kolegi (Tomka) to 22 7172205

Pozdrawiam

Related Topics

Collapse

• dadek
    Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
    dadek
    Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
    2023-12-05, 00:56
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 18:05
  • kronos1194
    Butelki (około 200szt.)
    kronos1194
    Dzień dobry wszystkim.
    Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
    2024-04-01, 17:49
  • piotrg
    Sprzedam cały browar domowy
    piotrg
    Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.

W skład browaru wchodzą:
    Śrutownik
    Kapslownica + ok 800 kapsli
    Garnek emaliowany 20L
    Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
    Suszarka do butelek
    7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...
    2022-02-20, 17:19
  • bastion
    Grecja, Chania, Leoforos Kazantzaki 102, Lafkas Brewery.
    bastion
    Kreta wydawała mi się kiedyś z piwnego punktu widzenia wyspą jałową. Bo cóż tam w tym temacie mogło być ciekawego. Jakieś pseudopiwne Alfy czy inne wodniste lagery spijane na plaży i knajpkach za mocno zawyżone ceny?
    To było kilkanaście lat temu. Niedawno przeglądnąłem jakieś...
    2022-02-07, 23:04
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...