Garnek kupię

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kocoreq
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2011.07
    • 40

Garnek kupię

Kupie garnek w rozsądnej cenie minimum 30 litrów, najlepiej 40l, może być też 50l. Tylko emalia, lub nierdzewka (chyba mnie nie stać). Oferty poproszę tu lub na priv.
  • dominik_walkowiak
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.10
    • 335

Comment

• Cooper
      Pułkownik Chmielowy Ekspert
      🍼🍼
      • 2002.11
      • 6057

polecam model Heaven & Earth.
      Klimatyczny, wintażowy, emaliowany.
      Last edited by Cooper; 2014-06-21, 18:24.
      Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
      1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• kocoreq
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2011.07
        • 40

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Cooper Wyświetlenie odpowiedzi
        polecam model Heaven & Earth.
        Klimatyczny, wintażowy, emaliowany.
        Ha ha ha...

Comment

• gwzd
          Kapitan Lagerowej Marynarki
          • 2012.01
          • 622

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dominik_walkowiak Wyświetlenie odpowiedzi
          Kompletnie nie rozumiem, co robi słowo "Olkusz" w nazwie aukcji. To jest słowacki garnek, w tej cenie co ww. jest sprzedawany bez pokrywki.

Comment

• ksy
            Porucznik Browarny Tester
            • 2011.07
            • 280

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika gwzd Wyświetlenie odpowiedzi
            Kompletnie nie rozumiem, co robi słowo "Olkusz" w nazwie aukcji. To jest słowacki garnek, w tej cenie co ww. jest sprzedawany bez pokrywki.
            A ja kiedyś kupiłem taki garnek i rozumiem. Dobry chhhhłyt marketingowy. Mnie nie przeszkadzał, bo zależało mi przede wszystkim na cenie.
            Nigdzie nie jest napisane że garnki pochodzą z TEJ fabryki w Olkuszu. Importerem tanich garnków emaliowanych dostępnych na allegro ( a przynajmniej tego który kupiłem) jest firma z Olkusza .
            "Skojarzenia to przekleństwo,
            więc możemy dać dziś głowę,
            jakiekolwiek podobieństwo,
            było czysto przypadkowe"

PS. Garnek może był tani, ale po 20 warkach nadal "jak nowy."
            --------------------
            --------------------
            "Żółw porusza się z prędkością wystarczającą do upolowania sałaty. "

Comment

• berlinwarszawaexpress
              Szeregowy Piwny Łykacz
              • 2014.01
              • 14

dołączę się do wątku- chętnie kupię gar ok. 30l, najlepiej w Warszawie.

Comment

Przetwarzanie...
              X