Potrzebuje pomocy kogoś, kto śrutuje w okolicach tomaszowa Maz. Surowiec na 3 warki. Sprawa pilna.
Srutowanie w okolicach Tomaszowa
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Cześć, poszukuje info czy gdzieś w Dęblinie (woj. lubelskie) czy jego bliskich okolicach będę w stanie kupić piwo rzemieślnicze. Wiem że jest coś w Puławach, ale nie będę w stanie tam niestety podjechać, więc potrzebuję znaleźć coś bliżej. Może jest jakiś sklep nie umieszczony na mapach piwnych?
-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Witam, szukam wszystkiego (przede wszystkim butelki) związanego z browarami w Lubaniu (Lauban) i okolicznych browarów oraz browaru Saskiego w Radomiu...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
2022-07-17, 11:14 -
-
Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
-
Channel: Browary polskie
2020-09-06, 01:16 -
-
Piwowarzy z Wrocławia! Pilna prośba. Kupiłem nieześrutowany słód i potrzebuję go pilnie ześrutować. Czy byłby ktoś na tyle uprzejmy kto ześrutowałby mi słód. Jestem w stanie dojechać w każdą dzielnicę Wrocławia. Oczywiście zapłacę. Proszę o wiadomość na priv, podam nr telefonu i się zdzwonimy.
-
Channel: Kołyska piwowarska
2015-10-24, 09:36 -
-
Byłoby miło wyobrazić sobie, że są letnie wakacje nad zachodnią częścią Bałtyku i w okolicach Flensburga (land Szlezwik-Holsztyn zwany przez miejscowych Schleswig-Holstein) i popijać sobie na plaży nowość ze znanego browaru z tego miasta. Tą nowością jest Strand-Lager (Lager Plażowy)....
-
Channel: Niemcy
2025-01-18, 23:56 -
- Loading...
- Koniec listy.