Chętnie wypożyczę (jeden-dwa dni) gar 27-30 litrów na jedną warkę. Niestety taki gar kosztuje 200-300 zł, a nie widzę sensu kupowania dla ważenia raz na ruski rok.
[POZNAŃ] Wypożyczę od kogoś gar 25-30 litrów!
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
A to nie tak, gara jak i szczoteczki do zębów się nie pożycza?
Aaa obaj z Poznania - to wiele tłumaczy...Last edited by iron; 2014-12-06, 21:05.bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Nie rozumiem skąd te hejty, surowce za 60-80 zł mogę kupić, natomiast na gar który ma być wykorzystany tylko 2x w roku przeznaczyć 200-300 zł to sporo. Resztę sprzętu mam bo albo zrobiłem samemu albo dostałem od kolegów którzy już nie warzą. Nie chcecie pożyczyć to nie, nie prosiłem o dyskusję na temat słuszności pożyczania sprzętu. Masakra...Last edited by Piwencjusz; 2014-12-06, 21:13.Comment
-
No masakra - kolejnym krokiem będzie - mam surowce za 60-80 zeta szukam miejsca z garem, wodą, gazem i serwisem sprzątającym po warzeniu, bo warzę max 2 razy do roku, więc po co mam ponosić koszty za gar, wodę, gaz i po co jeszcze mam po tym wszystkim sprzątać - pomożecie?
Podpisano - Homecraftbigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, OjczyznaComment
-
Chłopaki, dajcie coś od siebie to może ktoś życzliwy wam udostępni gar.
Sami powiedzcie, która opcja ma szansę na pozytywny odzew:
Chętnie wypożyczę (jeden-dwa dni) gar 27-30 litrów na jedną warkę. Niestety taki gar kosztuje 200-300 zł, a nie widzę sensu kupowania dla ważenia raz na ruski rok [czyli: nie jestem frajer żeby wydawać 200 zł na garnek, niech mi jakiś inny frajer pożyczy]
Cześć. Ze względu na ograniczone fundusze chciałbym na początku ograniczyć wydatki na sprzęt do minimum. Znajdzie się ktoś chętny do użyczenia gara na dwa dni w zamian za kilka butelek gotowego piwa? Ewentualnie za puste butelki/kontenery lub w ostateczności za niewygórowane pieniądze? Będę wdzięczny za pomoc.Comment
Comment