Mam do sprzedaży 30 butelek po piwie Grolsch

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • KrzychuB
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2014.12
    • 2

Mam do sprzedaży 30 butelek po piwie Grolsch

Witajcie, mam na sprzedaż 30 butelek po piwie Grolsch. Idealne do domowych warek.
    Butelki z zielonego szkła o pojemności 0,450l.
    Butelki zamykane "patentem" grolscha
    Sprzedam wszystkie odbiór tylko osobisty w Krakowie
    jeśli jest ktoś chętny to proszę o kontakt
  • adamoi
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2015.01
    • 9

Witam. jaka cena za butelki?

Comment

• KrzychuB
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2014.12
      • 2

1,50zł/szt

Comment

Related Topics

Collapse

• kronos1194
        Butelki (około 200szt.)
        kronos1194
        Dzień dobry wszystkim.
        Od 2014 roku zbierałem z różną częstotliwością butelki po piwie. Miałem tylko dwie zasady, którymi się kierowałem: piwo musiałem wypić ja i żadna etykieta nie mogła się powtarzać. Udało mi się uzbierać około 200 sztuk butelek. Różnych, regionalnych,...
        2024-04-01, 17:49
      • pietrus96
        Osad w butelkach
        pietrus96
        Cześć,
        dawno nie warzyłem jednak planuję coś upichcić. Powoli się przygotowując znowu wróciłem do tematu który mnie nurtuje od dłuższego czasu. Mianowicie czystość butelek do których rozlewane jest piwo. Mianowicie chyba jak każdy piwowar korzystam powtórnie z butelek z piw które...
        2024-01-13, 20:24
      • dadek
        Rumunia, Cluj Napoca, Strada Traian Vuia 126, Hophead Brewing [bez wyszynku]
        dadek
        Browar odwiedziliśmy 8.08.2023. Obecnie mieści się on w nowej hali w zupełnie przeciwnej lokalizacji niż tam gdzie wizytował Bastion, bo na wschodzie miasta przy Strada Traian Vuia 126. Z centrum miasta można tu dojechać trolejbusem lub wysiąść z pociągu na stacji Cluj-Napoca Est i dojść...
        2023-10-22, 20:47
      • dadek
        Belgia, Bruksela, Alsembergse Steenweg 75, Beerstorming
        dadek
        Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...
        Start
        2024-10-15
        Koniec
        2024-10-15
        2024-10-16, 02:03
      • bromar
        Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
        bromar
        Cześć,
        Sprzedam sprzęt domowy:
        18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
        Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
        2023-07-27, 18:05
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...