Witam. Jak w temacie kupię kociołek z Lidla w wersji z wyświetlaczem LCD (ewentualnie innej marki w takim wykonaniu).
[K] Kociołek Lidl v2 (LCD)
Collapse
Related Topics
Collapse
-
Pozbywam się zestawu, który towarzyszył mi plus minus od początku przygody z piwowarstwem domowym, tj od połowy 2013 roku. Całość 500 złych, poszczególne elementy wycenione poniżej.
W skład zestawu wchodzą:- kociołek elektryczny Lidl LCD z rozwierconą dziurką i skręconym zaworem kulowym
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
Russian Imperial Stout (nie do końca, ale o tym za chwilę) w wykonaniu znanego (podobno) browaru Lervig. Prezentacja chałupnicza, naklejka na gołą puszkę (bo konfekcjonowany w puszeczkach 0,33 i buteleczkach 0,33). Szum się zrobił, bo rzucili do Lidl'a, choć z dużym, naprawdę dużym opóźnieniem...
-
Channel: Norwegia
-
-
Czesc,
Chciałbym zakupić taki kociołek, zastanawiałem się nad klarsteinem ale w porównaniu z tym oszczędność wynosi £100. Jest to dla mnie sporo. Czy ktoś używa kociołka tej firmy i mógłby mi opisać wady zalety? Czy pompa jest taka ważna czy może zakup kociołka bez pompy dużej...-
Channel: Sprzęt
-
-
Rzemieślniczy browar z Tampere. Został założony w 2013 r. i sądząc po lekturze ich strony www ma spore ambicje jeśli chodzi o sprzedaż, jak i portfolio piw.
Piwo warzone dla sieci Lidl (znalazło się w sprzedaży u nas)
5,5% alk. Chmiele: Chinook, Cascade, Galaxy,...-
Channel: Finlandia
-
-
W zwiazku ze zmianą mieszkania, oraz przenosinami browaru w nowe miejsce sprzedam nowy raz używany kociołek elektryczny zakupiony w Lidlu, opisywany już na forum.
W kociołku został wykonany w dolnej jego części otwór o średnicy 22 mm celem zamontowania zaworu i filtratora "Lukuja"....-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
- Loading...
- Koniec listy.