[K] Kociołek Lidl v2 (LCD)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • need
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.08
    • 45

[K] Kociołek Lidl v2 (LCD)

Witam. Jak w temacie kupię kociołek z Lidla w wersji z wyświetlaczem LCD (ewentualnie innej marki w takim wykonaniu).

Related Topics

Collapse

• zasada
    [SPRZEDAM} Zestaw zacierno-warzelny (Lidl, zawór, mieszadło, emalia, chlodnica)
    zasada
    Pozbywam się zestawu, który towarzyszył mi plus minus od początku przygody z piwowarstwem domowym, tj od połowy 2013 roku. Całość 500 złych, poszczególne elementy wycenione poniżej.

W skład zestawu wchodzą:
    • kociołek elektryczny Lidl LCD z rozwierconą dziurką i skręconym zaworem kulowym
    ...
    2021-04-06, 12:43
  • Petitpierre
    Lervig, Konrad's Stout
    Petitpierre
    Russian Imperial Stout (nie do końca, ale o tym za chwilę) w wykonaniu znanego (podobno) browaru Lervig. Prezentacja chałupnicza, naklejka na gołą puszkę (bo konfekcjonowany w puszeczkach 0,33 i buteleczkach 0,33). Szum się zrobił, bo rzucili do Lidl'a, choć z dużym, naprawdę dużym opóźnieniem...
    2021-06-18, 07:23
  • fligiert
    Kociołek oneConcept Hopfengott
    fligiert
    Czesc,
    Chciałbym zakupić taki kociołek, zastanawiałem się nad klarsteinem ale w porównaniu z tym oszczędność wynosi £100. Jest to dla mnie sporo. Czy ktoś używa kociołka tej firmy i mógłby mi opisać wady zalety? Czy pompa jest taka ważna czy może zakup kociołka bez pompy dużej...
    2019-05-21, 14:05
  • darekd
    Pyynikin, Pacific Pale Ale
    darekd
    Rzemieślniczy browar z Tampere. Został założony w 2013 r. i sądząc po lekturze ich strony www ma spore ambicje jeśli chodzi o sprzedaż, jak i portfolio piw.

Piwo warzone dla sieci Lidl (znalazło się w sprzedaży u nas)

5,5% alk. Chmiele: Chinook, Cascade, Galaxy,...
    2019-07-23, 18:11
  • czujnik
    Kociołek elektryczny z Lidla nowy sprzedam
    czujnik
    W zwiazku ze zmianą mieszkania, oraz przenosinami browaru w nowe miejsce sprzedam nowy raz używany kociołek elektryczny zakupiony w Lidlu, opisywany już na forum.
    W kociołku został wykonany w dolnej jego części otwór o średnicy 22 mm celem zamontowania zaworu i filtratora "Lukuja"....
    2005-09-01, 11:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...