[ODDAM] [ŁÓDŹ] Kadź filtracyjna, wiadro z fałszywym dnem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • rafael52
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.12
    • 478

[ODDAM] [ŁÓDŹ] Kadź filtracyjna, wiadro z fałszywym dnem

Mam na zbyciu kadź filtracyjną z Browamatora.
    Prawie nówka sztuka nie śmigana, użyta do pięciu warek.
    Jak by ktoś potrzebował to oddam w dobre ręce.
  • rafael52
    Porucznik Browarny Tester
    • 2013.12
    • 478

Kadź już zarezerwowana.

Comment

Related Topics

Collapse

• PK44
      Oddam resztki kolekcji mojego ojca
      PK44
      Dzień dobry,

Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
      Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.

Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...
      2024-01-20, 14:24
    • dadek
      Großköllnbach, Dachinger Straße 27, Privatbrauerei Egerer
      dadek
      Wielu na pewno znany piwowar Tomek "Bigos" Biegański, pracujący wcześniej w gdańskiej Brovarni a potem w Nowym Browarze we Wrzeszczu, pół roku temu podjął pracę głównego piwowara w browarze Egerer w Dolnej Bawarii. Nie jest codziennością by w tak tradycyjnie piwnym kraju cudzoziemiec...
      2023-12-05, 00:56
    • dadek
      Zator, Stanisława Staszica 33, Browar Brokreacja
      dadek
      Długo czekaliśmy ale się doczekaliśmy. W połowie września chłopaki z Brokreacji mogli pochwalić się pierwszą warką uwarzoną we własnym browarze. Był to Pils (10°Blg, 4,5%) o nazwie First Batch, którego oczywiście nie omieszkaliśmy spróbować jako pierwszego w czasie naszej...
      2024-11-19, 04:20
    • NaChwile
      oddam korek browaru Roesler Breslau -lok. Wrocław
      NaChwile
      Witam mam do oddania korek jak w temacie. Za darmo/za piwo. Lokalizacja Wrocław, galeria dominikańska lub pl. Grunwaldzki. Wysyłam tylko za przedpłatą. Stan jak na zdjęciu

Znalazłam na działce i pomyślałam, że ktoś może uznać za okaz kolekcjonerski
      2025-01-19, 17:09
    • dadek
      Niemcy, Erfurt, Zum Güterbahnhof 20, Heimathafen - Erfurter Braumanufaktur
      dadek
      Funkcjonujący od 2017 roku browarek umiejscowiono w starych magazynach kolejowych z czerwonej cegły. Z głównego dworca kolejowego kierujemy się równolegle do torów w kierunku wschodnim przez Kurt Schumacher Straße, przechodzimy mostem przez Gerę i dalej prosto brukowaną ulicą przez tereny...
      2025-01-12, 18:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...