[S]Balon do wina, zamrażarka pod kegerator, butelki wraz ze skrzynkami WRO

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• SielskieWzgorze
    Pierwsze warki - Czeski Leżak, Koźlarz
    SielskieWzgorze
    Witam serdecznie wszystkich piwowarów.

W dniach 14-15 luty 2024 popełniłem swoje dwie pierwsze warki. Pomimo całkowitego braku doświadczenia z warzeniem piwa, z uwagi na sprzyjające warunki fermentacji wybór padł na dolniaki tj. "czeskiego leżaka" oraz "koźlarza".
    ...
    2024-02-19, 09:28
  • Maniek1966b
    Kegorator
    Maniek1966b
    Witam

Potrzebuje porady chcę zrobić kegerator u siebie w domu. Kegerator na piwa dostępne narynku. Potrzebuje rozmiary kegów 20, 30, 50 litrowych dostępnych w hurtowniach. Rozmiary te potrzebne Mi są tak aby dobrać wielkość lodówki aby zmieścił się tam keg i butla co2....
    2018-02-24, 18:23
  • pebejot
    Mołdawia, Kiszyniów, Stefan cel Mare si Sfant Boulevard 71, Keller Holz
    pebejot
    Kolejny minibrowar o olbrzymim potencjale, otwarty w 2021 roku.
    Firmowy lokal mieści się na najbardziej reprezentacyjnej ulicy w Kiszyniowie w odległości 2 km od dworca kolejowego.
    Po przekroczeniu progu poczułem jak bije we mnie atmosfera niedoskonałości samego siebie.
    Jest...
    2024-01-06, 21:27
  • Samoglow
    Butelki typu EURO ze skrzynkami
    Samoglow
    Cześć,
    niegdyś na forum kilka osób zapragnęło mieć na potrzeby domowego piwowarstwa stare, poczciwe butelki typu Euro. Ja na tamtej fali także ich zapragnąłem i nakupowałem tego od groma ze sklepu, gdzie zimowały wiele lat. Mam już tego trochę dość i z około 40 skrzynek przynajmniej...
    2017-10-26, 21:39
  • heckler
    Praha-Radotín, Horymírovo náměstí 1416/9, Pivovar Horymír
    heckler
    Kolejny odwiedzony browarek miał zaszczyt być naszym 500-setnym browarem odwiedzonym w Czechach. Wybór padł na powstały w 2020 roku browar Horymir .
    Budynek browaru, restauracji, hotelu, oraz kręgielni stoi tuż przy skrzyżowaniu głównych dróg przecinających centrum...
    2022-11-16, 09:17
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...