Witam, mam na sprzedaż wymienioną w tytule pozycję może kogoś zainteresuje. Kiedyś kupiłem z zamiarem wykorzystania zawartej w niej wiedzy, ale jakoś nie wyszło - a teraz brakuje juz miejsca na półce. Może komuś się przyda. stan bdb - na pewno parę lat temu ja czytałem, ale żadnych uszkodzeń nie ma. cena 70 zł + wysyłka, do negocjacji, w Warszawie możliwy odbiór osobisty.
[s] How to brew - Palmer
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Jako że miałem pewien udział w wydaniu tej książki, to ją tutaj prezentuję. "Jak warzyć piwo. Kompendium wiedzy piwowara domowego" to polskie tłumaczenie Piotra Kucharskiego znanej na arenie międzynarodowej pozycji Johna Palmera How to Brew. Everything You Need to Know to Brew Great...
-
Małe, spokojne miasto (a właściwie dwa połączone administracyjnie w jeden organizm) położone 17 km na południe od Frankurtu (am Main). Dojazd pociągiem z Frankfurt Hauptbahnhof zajmuje 17 minut ale nie należy wysiadać na stacji Walldorf a na następnej Mörfelden. Z dworca droga jest prosta...
-
Channel: Niemcy
-
-
Małe, przygraniczne miasteczko Krnov może poszczycić się drugim browarem. Arogant, taka nazwę dla browaru wymyślił właściciel i mieści się on w pięknym, starym budynku dawnego lodowiska. Jak na początku rozmowy podkreślił Petr, browarek jest mały, ale mój, a na dodatek powstał bez...
-
Channel: Czechy
-
-
Freigeist Bierkultur to pionier kontraktowego piwowarstwa w Niemczech i w ogóle oraz piwnych kooperacji wykraczających poza granicę naszego zachodniego sąsiada. Tym razem Alt i w związku z tym nie dziwi, że w kooperacji z przedstawicielami Düsseldorfu. Freigeist najczęściej warzy w browarze...
-
Channel: Niemcy
-
-
13.05.2021 będąc w Poznaniu zabrałem się do Nieczajnej z Jankiem Szałą, który warzy tu kontraktowo. Inaczej czekał by mnie 5 kilometrowy spacer ze stacji PKP Wargowo. Teren gdzie znajduje się browar leży kawałek od wsi i na pierwszy rzut oka budzi mieszane uczucia. Betonowe płoty, siatki...
-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment