[ Kupię ] Lodówka na kegerator (2 x Cornelius + CO2)

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • malpitrzon
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.07
    • 33

[ Kupię ] Lodówka na kegerator (2 x Cornelius + CO2)

Cześć,

w internecie nie udało mi się znaleźć więc poszedłem dziś do Euro, Komputronika, Auchan... są rozmaite ale nie taka jak mnie interesuje.

Więc tak: szukam jak najmniejszej lodówki do której zmieszczą się dwa kegi Corneliusa i butla CO2. Lodówka jedno-drzwiowa, bez zamrażalnika, o głośności (podanej przez producenta) do 40dB.

Ktokolwiek widział ktokolwiek wie to niech mi daje znać

Warszawa i okolice - mogę podjechać.
    Gdzieś dalej to wysyłka ale wtedy się raczej nie opłaca.

Identyczny wątek założyłem już na innym forum ale z racji, że jestem pewien, że nie łatwo będzie taką lodówkę znaleźć to pozwoliłem sobie powielić temat tutaj.

Pozdrawiam!
    Łukasz
  • malpitrzon
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.07
    • 33

Ogłoszenie nieaktualne

Jak by ktoś szukał lodówki na kegerator to jedną z opcji na dwa kegi jest Electrolux ERN1400AOW:

Pozdrawiam,
    Łukasz

Comment

Related Topics

Collapse

• heckler
      Rozstání-Moravská Třebová, Rozstání 31, Pivovar Mlejn
      heckler
      Mlejn, to kolejny ,wiejski, browarek, który powstał na skraju malutkiej wioski Rozstání oddalonej o niespełna osiem kilometrów od Moravská Třebová. Browar zajmuje część kompleksu starego młyna, który stoi tuż przy drodze, zaraz za torami kolejowymi i u podnóża górki Doubravice....
      2023-08-30, 08:11
    • bastion
      Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
      bastion
      Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
      2023-11-27, 21:50
    • dadek
      Nová Paka, Pivovarská 400, Pivovar Nová Paka
      dadek
      Browar jak i jego piwa są ogólnie znane w Polsce i dość dobrze dostępne, szczególnie bogaty asortyment jest do kupienia we Wrocławiu. Tak więc wizyta naszej ekipy w Nové Pace była podyktowana nie tyle chęcią spróbowania znanych nam piw, co zwiedzenia zabytkowego browaru powstałego w 1872...
      2022-07-02, 01:16
    • SpX
      Lodówka dla fermentora z lodówki samochodowej
      SpX
      Cześć,
      temat wałkowany wiele razy, ale nie trafiłem jeszcze na post, w którym ktoś miałby taki pomysł jak mój.
      Lodówki samochodowe całe swoje urządzenie chłodzące z wiatraczkiem mają zamontowane w pokrywie, dlatego wykorzystałbym tylko pokrywę.
      Właściwą lodówkę...
      2015-11-05, 12:54
    • dadek
      Książenice, Jarzębinowa 5, Browar Przetwórnia Chmielu
      dadek
      Już dawno nie byłem w tak nowym browarze, już działającym ale jeszcze przed premierą piw. Z Docentem planowaliśmy nawet wcześniejszą wizytę jednak Łukasz Śledziński (piwowar, od dwóch lat sędzia PSPD) zaproponował byśmy trochę poczekali aż piwa zakończą burzliwą fermentację i...
      2019-03-19, 04:45
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...