Witam, sprzedam cały browar domowy, wszystko co potrzebne do warzenia w domu. Sprzęt używany parę razy, wszytko w bdb stanie, niestety po roku zabawy mi się znudził i aktualnie nie mam nawet za bardzo czasu na to. 3 fermentory w tym kadź zacierna, garnek emaliowany 50l, chłodnica, bardzo solidna kapslownica pancerna wręcz, balingometr termometr środki dezynfekujące itp itd, dla chętnych z okolicy z 5 transporterów jeszcze mam na zbyciu i butelki, oraz chmiel tegoroczny niedawno zebrany. Zainteresowanych zapraszam na mail podeślę zdjęcia krzysztofsuda91@gmail.com . Cena do uzgodnienia, wiadomo taniej niż nowe ale za pół darmo też nie oddam. Małopolska, okolice Tarnowa .
Sprzedam Kompletny Browar Domowy
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Cześć,
Sprzedam sprzęt domowy:
18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...-
Channel: Targowisko piwowarskie
2023-07-27, 18:05 -
-
Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam...-
-
-
Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.
W skład browaru wchodzą:
Śrutownik
Kapslownica + ok 800 kapsli
Garnek emaliowany 20L
Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
Suszarka do butelek
7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...5 Photos-
-
-
Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
-
2024-03-10, 18:37 -
-
Cześć, sprzedam kufle, szklanki i pokale do piwa. Zainteresowanych proszę o kontakt.5 Photos
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment