Cześć, mam na zbyciu bardzo dobrej jakości śrutownik ręczny firmy BREFERM. Pozycja znana chyba wszystkim domowym piwowarom. Sprzęt jest w bardzo dobrym stanie. Żadnego zużycia nie widać bo to sam metal. Kupiłem nowy, ześrutowałem nim zaledwie 20-30 kg słodu. Z różnych względów nie mam już warunków do warzenia, więc sprzedaję. Śrutownik jest - w mojej ocenie - porządniej wykonany od alternatywy firmy BROWIN, szczególnie że ma plastikową nakładkę powodującą, że śruta nie sypie się dookoła i mniej pyli.
Cena: 150zł (nowy kosztuje 250zł) + potencjalnie koszt przesyłki
Odbiór: Warszawa i ewentualnie Katowice, alternatywnie paczkomaty czy co komu wygodnie.
Polecam narzędzie, bo mnie dzięki własnemu śrutownikowi było dużo łatwiej zarządzać słodami, które nieześrutowane, dużo wolniej się psują; czy też mogłem sam dokładnie regulować jakość śrutowania zwiększając tym wydajność.
Zdjęcia znajdziecie po linkiem:
Zainteresowanych proszę o wiadomość.
Pozdrawiam,
Miłosz
Cena: 150zł (nowy kosztuje 250zł) + potencjalnie koszt przesyłki
Odbiór: Warszawa i ewentualnie Katowice, alternatywnie paczkomaty czy co komu wygodnie.
Polecam narzędzie, bo mnie dzięki własnemu śrutownikowi było dużo łatwiej zarządzać słodami, które nieześrutowane, dużo wolniej się psują; czy też mogłem sam dokładnie regulować jakość śrutowania zwiększając tym wydajność.
Zdjęcia znajdziecie po linkiem:
Zainteresowanych proszę o wiadomość.
Pozdrawiam,
Miłosz
Comment