Kupię butelki 0,33l Wrocław

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • filu_to_ja
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2014.08
    • 48

Kupię butelki 0,33l Wrocław

Witam!

Potrzebuje ok 100szt butelek 0,33l, najlepiej typu steine, jakkolwiek ucieszy mnie każda, nawet mała ilość (grosz do grosza ) im taniej tym lepiej, nie muszą być nowe.

Będę wdzięczny również za informację gdzie można we Wroclawiu takowe nabyć, pomysł odkupienia butelek z kaucji w Żabkach, Selgrosie i kilku sklepach na Biskupinie nie wypalił.

Pozdrawiam!
    "Błogosławiony ten co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa"
  • toh11
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2016.03
    • 87

podpinam się pod zapytanie "gdzie można we wrocku zakupić takie butelki"

Comment

• mareks
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.05
      • 1939

Mam niepotrzebne butelki 0,33 l po brackim koźlaku dubeltowym ale nie da się ich kapslować Gretą. Trzeba mieć kapslownicę stojakową.
      Last edited by mareks; 2016-10-31, 08:45.

Comment

• filu_to_ja
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2014.08
        • 48

Póki co dysponuję jedynie Gretą ale dzięki za odp!
        "Błogosławiony ten co nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego faktu w słowa"

Comment

• sivo
          Szeregowy Piwny Łykacz
          • 2011.09
          • 22

Hej, potrzebne komuś jeszcze te butelki?
          Ostatnio robię porządki w piwnicy i namierzyłem mniej więcej 2,5 skrzynki (czyli 75 butelek) bączków 0,33L
          O ile dobrze pamiętam to ok 1,5 skrzynki jest mocno wybrudzona (kurz, ziemia, trawa - stały kiedyś długo na zewnątrz), reszta powinna być w lepszym stanie Sam chyba na tym forum kilka lat temu je załatwiałem od kogoś
          Odbiór na Klecinie/Krzykach ew. mogę gdzieś podwieźć tyle co za paliwo.
          A co do kapslowania to nie wiem czy greta podejdzie, bo mam tylko stołową
          Last edited by sivo; 2016-11-28, 10:39.

Comment

Przetwarzanie...