Ja to w ogóle nie wiem, czy to tak wypada... Piszę trochę z desperacji... Otóż... Butelki. Miłośnicy i miłośniczki piwa - mam chyba z 30 (nie liczyłam dokładnie, może być ich więcej) butelek zwrotnych i bezzwrotnych 0,5l, z pogubionymi paragonami... Czy jest tu ktoś, kto warzy piwko i np. potrzebowałby butelek i kupiłby je ode mnie?? Nie są myte, nie są od-etykietowane, są takie wiecie... po prostu... Jeśli nie ma opcji, żebym mogła tu komuś z Was odsprzedać te butelki, to...
GDZIE ja to mogę jakoś sprzedać?? Dzwoniłam już do dwóch skupów i mówią, że szkła monopolowego nie skupują... Słyszałam, że w niektórych Kauflandach są automaty do butelek, ale nie wiem do końca, czy one przyjmują każdą butelkę? I dostaje się normalnie pieniądze? Szkoda mi wyrzucić, a nawet jak bym chciała, to nie mamy na podwórku kubłów na szkło (sic!)... i bym musiała normalnie do śmieci ogólnych :/
GDZIE ja to mogę jakoś sprzedać?? Dzwoniłam już do dwóch skupów i mówią, że szkła monopolowego nie skupują... Słyszałam, że w niektórych Kauflandach są automaty do butelek, ale nie wiem do końca, czy one przyjmują każdą butelkę? I dostaje się normalnie pieniądze? Szkoda mi wyrzucić, a nawet jak bym chciała, to nie mamy na podwórku kubłów na szkło (sic!)... i bym musiała normalnie do śmieci ogólnych :/
Comment