Mam do oddania ponad trzy skrzynki butelek, "czyste" lecz zakurzone. Głównie NRW (około 60) i trochę bączków. Do odbioru w Dobrzeniu Wielkim. Kontakt przez priv.
Butelki oddam / Opole, okolice
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Porządkuję burdel w piwnicy i potrzebuję z 10-15 skrzynek na piwo (bez butelek). Takich żeby pasowały butelki wysokości NRW. Najchętniej z browarów czeskich / niemieckich, ale nie wybrzydzam. Normalnie jak jestem w Czechach to biorę za kaucję jedną ale nie wezmę przecież naraz 15 sztuk...
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
W większości brązowe, część zielona czyste z etykietami i bez w ilości mniej 80 sztuk.
-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Zapowiedź festiwalu na stronie. Na razie poza datą i miejscem jeszcze brak konkretów
-
Channel: Festiwale piwne
2024-11-29, 12:13 -
-
Dzień dobry,
Oddam z darmo to, co zostało z dużej kolekcji mojego ojca, a co nie wylądowało jeszcze na śmietniku.
Nie jest tego dużo, kilkadziesiąt podstawek, jakaś setka, może więcej etykiet z butelek.
Wszystkie są w bardzo dobrym stanie, przeleżały w szafie...-
Channel: Kolekcjonerstwo
2024-01-20, 14:24 -
-
Mają kilka nieobrandowanych kranów z piwami o nazwach IPA, Lager, itp.
Bierzesz taką IPKę i pytasz się z jakiego to browaru. Dowiadujesz się że z ProfesjiMówisz że browaru już trochę nie ma... No i otrzymujesz w rewanżu głęboki wzdech zdziwienia przy gorączkowym sprawdzaniu...
-
Channel: Opolskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment