oddam butelki okolice Pszczyny

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • alnus
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.07
    • 459

oddam butelki okolice Pszczyny

Oddam gratis ponad 60 bączków i około 100 NRW - jeszcze nie liczyłem. Część jeszcze z etykietami, oczywiście przepłukane, ale zakurzone. Bez skrzynek niestety. Mogę podrzucić w okolicy Pszczyny, Czechowic lub Bielska - do uzgodnienia. Jeśli ktoś uparłby się poczęstować mnie za to swoim domowym - nie będę się wzbraniał, ale absolutnie nie jest to warunkiem
  • alnus
    • 2007.07
    • 459

Przepraszam, że się przypominam, ale żal mi wyrzucić tych butelek. Jeszcze przez jakiś tydzień może uda mi się je przytrzymać. Jeśli ktoś z Tychów , Lędzin czy Mysłowic - wraz z okolicami tych miast - by reflektował, też mogę podrzucić w tamte strony.

Comment

• mateusz54b
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2015.10
      • 8

Witam, chetnie wezmę butelki i mogę podjechać do Pszczyny. Co do poczęstunku na wymianę to jest pszeniczne i ris (trzeba go jeszcze poleżakować)

Comment

• alnus
        • 2007.07
        • 459

Świetnie - wysłałem wiadomość na PW

Comment

• alnus
          • 2007.07
          • 459

Sprawa załatwiona. Butelki pojechały do mateusza54b, jego ris i pszeniczne w ciemnym i chłodnym miejscu czekają na swoją kolej - dziękuję.

Comment

• mateusz54b
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2015.10
            • 8

Co prawda to nie jest znany portal aukcyjny, ale pozwolę sobie na komentarz.
            Dostałem naprawdę sporo butelek:
            - 100szt 0,5l
            - 140szt bączków
            - 30szt 0,25l

Kto się wahał nich żałuje, ja jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuję.

Comment

Przetwarzanie...
            X