Sprzedam kapslownicę stołową Grifo Heavy Duty. Użyta kilka razy, stan bardzo dobry. Mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Chojnowa lub Bolesławca albo wysyłka kurierem. Cena 150 zł + kw.
Po cichej fermentacji zlalem piwo do wiadra gdzie wcześniej mialem juz dodany cukier na refermentacje. jednak przy kapslowaniu pierwszej butelki połamałem kapslownice, albo za mocno chciałem albo taka kapslownica. Do rzeczy. czy to piwko, któe mam w wiadrze z zadanym cukrem...
Jak powyżej - zainteresowany jestem zakupem kapslownicy stołowej, która umożliwi kapslowanie zwykłych butelek, a także butelek 29 mm na piwa specjalne. Oczywiście kapslownica może być używana, ale oby była w pełni sprawna.
22 listopada o godzinie 19:00 Hopito stanie się miejscem, gdzie smak i adrenalina spotkają się twarzą w twarz. Ekipa Gryfusa ze Szczecina oraz Brygada Tarnobrzeg przybywają, aby przejąć krany i zaprezentować swoje najlepsze piwne perełki. UWAGA. Wejście od ulicy Parkingowej
Sint Gillis to bardzo przyjemna dzielnica Brukseli. Piękne stare kamienice przy wąskich jednokierunkowych uliczkach i równie wąskich chodnikach, co jednak nie przeszkadza by były obsadzone drzewami, a niektórymi przebiegały dwutorowe linie tramwajowe. Wszędzie jest w górę lub w dół i to...