Coobra cb5, 14 kegów pepsi, kegerator na 2 kegi z kolumną z lat 70 tych, 3 butle małe CO2, w pytę szpeju. Chcę 8k za całość.
Cały browar
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Straciłem dryg, nie mam z tego rozrywki i ogólnie już mi się nie chce. 10 lat i wystarczy.
Szpej to m.in. jednokranowa kolumna ceramiczna z armaturą (bez kranu), 2 regulatory CO2 w tym jeden podwójny, taboret gazowy, refraktometr - co się nazbierało przez 10 lat.
Cena oczywiście do negocjacji i osoba biorąca całość może liczyć na naprawdę solidny upust.Comment
-
No to mnie nie zaskoczyłeś. Patrząc jak wiele osób "bawiło się" piwowarstwem za czasów sprzed PSPD i jak niewielu z nich zaistniało komercyjnie na rynku nie dziwi twój krok. Nie chce tu szafować hasłami za które mi się znów oberwie, ale obecny rynek to młodzież i cwaniacy. Nie ma tam miejsca dla nas (z wyjątkami). Ja ciągle mam nadzieję, że wrócę i będę warzył, ale podobnie jak w Twoim przypadku - odpuszczam. Niech się młodzi wykażą...Comment
-
Zupełnie się zwieśniaczyłeś? Bimber chlejesz w garażu czy tyskie? Jaki Ty przykład młodym dajesz...A może ja bym też to pieprznął, siedem kegów z wiosny stoi i pewnie do wylania..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Dopijam ostatnie 4 kegi z wiosny. Jakoś teraz bardziej mi wino smakuje.Comment
Related Topics
Collapse
-
30.04.2024 odwiedziliśmy dzielnicę Favoriten leżącą na południe od Hauptbahnhof, gdzie w 2018 roku zaczął swą działalność malutki browarek Ten. Fifty. Dojechać tu można tramwajami 6 i 11, po czym dojść 200 m.
Miejsce na browar jest idealne - to jeden postindustrialnych budynków...-
Channel: Austria
-
-
Sprzedam cały browar domowy za 200 zł.
W skład browaru wchodzą:
Śrutownik
Kapslownica + ok 800 kapsli
Garnek emaliowany 20L
Chłodnica zanurzeniowa - miedziana własnej budowy
Suszarka do butelek
7 skrzynek butelek, ok połowa z zamknięciem patentowym...5 Photos-
Channel: Targowisko piwowarskie
-
-
Rüssellheim to miasto położone 15 minut jazdy pociągiem na wschód od Mainz. Słynne jest z wielkiej fabryki Opla, której ogrom możemy podziwiać z okien pociągów jadąc wzdłuż przez ponad 2. Biurowiec i główna brama wejściowa znajduje się po lewej do wyjścia z dworca głównego, tędy...
-
Channel: Niemcy
2022-11-21, 22:54 -
-
Niemiecka sieć dyskontów Norma działa też w Czechach od dobrych paru lat, ale nie jest mocno rozprzestrzeniona. Głównie w zachodniej części państwa oraz w Pradze.
Najbliżej polskiej granicy są w Harrachowie.
https://www.norma-online.de/cz/angebote/
Mają moim zdaniem...-
Channel: Czechy
2021-08-26, 22:25 -
-
Szukam opini użytkowników
Posiadam ten kocioł i mam problemy z wydajnością przy dużych warkach celując w 40L gotowego piwa. Okazało się ze problemem była u mnie temperatura termostat pokazywał temperaturę na poziomie 63 stopni natomiast termometr zanurzony w zacierze pokazywał...-
Channel: Sprzęt
2020-06-30, 14:39 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment