Coobra cb5, 14 kegów pepsi, kegerator na 2 kegi z kolumną z lat 70 tych, 3 butle małe CO2, w pytę szpeju. Chcę 8k za całość.
Cały browar
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Straciłem dryg, nie mam z tego rozrywki i ogólnie już mi się nie chce. 10 lat i wystarczy.
Szpej to m.in. jednokranowa kolumna ceramiczna z armaturą (bez kranu), 2 regulatory CO2 w tym jeden podwójny, taboret gazowy, refraktometr - co się nazbierało przez 10 lat.
Cena oczywiście do negocjacji i osoba biorąca całość może liczyć na naprawdę solidny upust.Comment
-
No to mnie nie zaskoczyłeś. Patrząc jak wiele osób "bawiło się" piwowarstwem za czasów sprzed PSPD i jak niewielu z nich zaistniało komercyjnie na rynku nie dziwi twój krok. Nie chce tu szafować hasłami za które mi się znów oberwie, ale obecny rynek to młodzież i cwaniacy. Nie ma tam miejsca dla nas (z wyjątkami). Ja ciągle mam nadzieję, że wrócę i będę warzył, ale podobnie jak w Twoim przypadku - odpuszczam. Niech się młodzi wykażą...Comment
-
Zupełnie się zwieśniaczyłeś? Bimber chlejesz w garażu czy tyskie? Jaki Ty przykład młodym dajesz...A może ja bym też to pieprznął, siedem kegów z wiosny stoi i pewnie do wylania..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
Dopijam ostatnie 4 kegi z wiosny. Jakoś teraz bardziej mi wino smakuje.Comment
Comment