Anti Burn Jet Mod - Anty-przypalacz dna kociołka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • waldi1803
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2023.12
    • 3

Anti Burn Jet Mod - Anty-przypalacz dna kociołka

Click image for larger version

Name:	image000001.jpg
Views:	101
Size:	22,7 KB
ID:	2338072witam!!! do sprzedania 2 szt. anty-przypalacz dna, szczegóły w linku:

https://www.youtube.com/watch?v=_euwE8qhZn0

Robiłem pod siebie ale zostało mi materiału więc 2 szt. mam na zbyciu. Oczywiście stal nierdzewna w gat. 304. Sam tego nie spawałem ale zleciłem to firmie która się tym zajmuje profesjonalnie.

Należy samemu przyciąć sobie odpowiednią długość według własnych wymiarów, rozciąć wzdłuż i sklepać tak jak podane jest to na filmie. Zrobione jest to profesjonalnie. spawacz zapewniał że nie bedzie korodowało na 100%

Cena 100 PLN/szt

Related Topics

Collapse

• rybak16
    Royal catering 30 vs 40l
    rybak16
    Cześć, powoli przymierzam się do zakupu kociołka Royal catering. Ciężko znaleźć takie skompresowane informacje o tym kociołku. To co by mnie interesowało to:

1. Brać 30 czy 40l? Aktualnie robię warki 10l, może przerzucę się na 15 ale pewnie nic ponad to. Nie...
    2021-12-16, 08:39
  • darekd
    Błonie [Inne Beczki & Run the Jewels], No save point
    darekd
    Ja myślałem, że ten Run the Jewels to jakiś browar, a to jacyś hip-hopowcy, a piwa i napoje to chyba takie ich gadżety jak czapki z daszkiem.

Piwo w znanym i cenionym stylu "Posthuman IPA"

Chłopaki (hip i hop) przekazują info, że piwo ma dewastująco wybuchowy...
    2021-10-16, 00:07
  • fligiert
    Kociołek oneConcept Hopfengott
    fligiert
    Czesc,
    Chciałbym zakupić taki kociołek, zastanawiałem się nad klarsteinem ale w porównaniu z tym oszczędność wynosi £100. Jest to dla mnie sporo. Czy ktoś używa kociołka tej firmy i mógłby mi opisać wady zalety? Czy pompa jest taka ważna czy może zakup kociołka bez pompy dużej...
    2019-05-21, 14:05
  • KulisBrew
    KuliśBrew
    KulisBrew
    Mam na swoim koncie ok. 15 warek zaczynając od brewkitów w 20L garnku, a kończąc na...
    Jaki koniec? To dopiero początek prawdziwej przygody piwowara! Aktualnie korzystam z
    kociołka warzelnego 40L Royal Catering i mam też lodówkę ze sterownikiem przeznaczoną tylko i wyłącznie...
    2020-08-28, 14:09
  • heckler
    Czechy, Žerotín, Žerotín 101, Pidipivovar Pod Kalousem
    heckler
    Pidipivovar Pod Kalousem to obecnie bodajże najmniejszy spośród legalnie działających browarów w Czechach. Mieliśmy go odwiedzić jeszcze w marcu, ale ,corona, pokrzyżował nam plany .
    Browar znajduje się w małym prywatnym domku we wsi Žerotín. Kiedy podjechaliśmy pod bramę, nawet...
    2020-07-16, 08:31
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...