Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • grodek
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    • 2015.06
    • 527

Sprzedam taboret gazowy z butlą gazową 11 kg

Mam do sprzedania taboret gazowy (kuchenkę) na gaz propan-butan o mocy cieplnej 7,5 kW z wbudowaną zapalarką piezoelektryczną. Podstawa ma wymiar ok. 40 x 40 cm. W zestawie jest też reduktor gazu wraz z wężem. Taboret jest bardzo stabilny i solidnie wykonany. Butla 11 kg na gaz propan-butan, posiada ważną legalizację do 2026 roku. W butli jest trochę gazu. Taboret mogę wysłać kurierem, z butlą tylko odbiór osobisty (mogę podwieźć w okolice Polkowic, Lubina, Legnicy, Bolesławca).
    taboret 150 zł + kw
    butla 180 zł
    604 piw (Polska: 366, Czechy: 93, Belgia: 71, pozostałe: 74). Razem 216 browarów z 19 krajów.

Related Topics

Collapse

• zepol
    HERMS 100+100+50 L + stół + taboret + sterownik
    zepol
    Witam

Mam do sprzedania prawie kompletny system HERMS o wybiciu ok. 100 L

W jego skład wchodzą:

- kadź warzelna 100 L ze wspawanymi złączami

- kadź zacierna 100 L ze wspawanymi złączami

- fałszywe dno wycinane laserowo na wymiar...
    2023-07-28, 10:26
  • bromar
    Sprzedam sprzęt domowy. Filtrator, taboret, butelki, skrzynki, szklanki.
    bromar
    Cześć,
    Sprzedam sprzęt domowy:
    18 skrzynek na piwo, ok 10 skrzynek z butelkami. Butelki są w większości czyste, bez etykiet, mogą byc zakurzone. Część 330ml, część 500ml. Dla zainteresowanego sprawdzę dokładnie ile czego tam jest.
    Butelki litrowe z grubego szkła z zamknięciem...
    2023-07-27, 18:05
  • malpitrzon
    Garnek + taboret + butla
    malpitrzon
    Cześć,

chcę zrobić drugą warkę, tym razem zacieranie, wieczorem będę konstruował mieszadło magnetyczne (do startera) a tymczasem chcę zamówić rzeczy z tematu i mam kilka pytań:

1) chcę zamówić najtańszy garnek emaliowany 50 litrów. Będzie ok? Czy lepiej...
    2016-09-07, 11:58
  • chomik1976
    Taboret gazowy - obsługa
    chomik1976
    Witam wszystkich,

Kupiłem taboret gazowy do warzenia ale nie umiem go obsługiwać. Przeczytałem posty jednak nie znalazłem tam odpowiedzi na następujące pytanie:
    Jak zapalać ?, czy kurek od butli odkręcić tylko troszkę czy bardziej ?, czy następnie regulator od taboretu...
    2016-07-03, 11:06
  • darko
    [sprzedam] Kocioł z kega 30L z mieszadłem + taboret gazowy + butla
    darko
    Sprzedam używany przeze mnie zestaw do zacierania, filtracji i gotowania. Wybicie 25L. Zrobiłem na tym kilkanaście warek. W skład zestawu wchodzą następujące elementy (na końcu ich cena):
    1. Taboret gazowy E312P z termoparą i zapalnikiem piezo, pusta butla propan-butan 11kg, reduktor...
    2009-09-07, 14:56
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...