Dzień dobry,
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam jeszcze paragon), ale używane zaledwie 6 razy, więc jest prawie jak nowe. W trakcie eksploatacji kładłem duży nacisk na czystość procesu, więc zawsze porządnie urządzenie czyściłem.
Zestaw jest kompletny i składa się z:
- kotła zacierno warzelnego z grzałką 1000 W, wyposażony w pompę recyrkulacyjną, stal nierdzewna
- kosz do wysładzania z akcesoriami, stal nierdzewna,
- sterownik z okablowaniem,
- chłodnica do schładzania brzeczki,
- przykrywka.
Ostatnia warka robiona była w marcu 2024 roku, wszystko sprawne. Wszystkie elementy oryginalne poza jedną małą uszczelką na połączeniu zaworu zwrotnego (kulowego).
Mam jeszcze kilka dodatkowych akcesoriów, którę również mogę sprzedać.
Aktualnie taki sprzęt kosztuje niecałe 4 000,0 zł.
Kontakt na numer: 508 799 049.
Miejsce odbioru: na terenie Trójmiasta - Gdańsk - Osowa.
Przesyłka: nie wysyłam.
Pozdrawiam,
Filip
Mam do sprzedania kocioł zacierno-warzelny firmy Grainfather, model G30 dla warek o wielkości 20-25 litrów do warzenia piwa w warunkach domowych.
Cena: 2 500,0 zł
Urządzenie kupione było w styczniu 2020 roku w sklepie internetowym twójbrowar.pl (mam jeszcze paragon), ale używane zaledwie 6 razy, więc jest prawie jak nowe. W trakcie eksploatacji kładłem duży nacisk na czystość procesu, więc zawsze porządnie urządzenie czyściłem.
Zestaw jest kompletny i składa się z:
- kotła zacierno warzelnego z grzałką 1000 W, wyposażony w pompę recyrkulacyjną, stal nierdzewna
- kosz do wysładzania z akcesoriami, stal nierdzewna,
- sterownik z okablowaniem,
- chłodnica do schładzania brzeczki,
- przykrywka.
Ostatnia warka robiona była w marcu 2024 roku, wszystko sprawne. Wszystkie elementy oryginalne poza jedną małą uszczelką na połączeniu zaworu zwrotnego (kulowego).
Mam jeszcze kilka dodatkowych akcesoriów, którę również mogę sprzedać.
Aktualnie taki sprzęt kosztuje niecałe 4 000,0 zł.
Kontakt na numer: 508 799 049.
Miejsce odbioru: na terenie Trójmiasta - Gdańsk - Osowa.
Przesyłka: nie wysyłam.
Pozdrawiam,
Filip
Comment