Jak w temacie, może jest ktoś z mojego miasta kto warzy piwko. Razem byłoby taniej użytkować sprzęt i robić zakupy.
Szukam wspólnika do zakupu śrutownika Suwałki
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Browar jest. 12 hl warzelnia, 6 tanków łącznie. Rozlew tylko do butelek, więc jak coś to trzeba zinwestować w kegi. Ktoś chętny na wsparcie finansowe? Na pomoc w PH?2022-08-23, 17:54
-
Admin: Dyskusja wydzielona z tego wątku: http://www.browar.biz/forum/showthre...threadid=45026
==========================================
Niestety, chętnie założyłbym taką spółkę, ale dla mnie za daleko. Natomiast jak przyjadę do rodzinnego miasta mojej lepszej...-
Channel: Przy piwie
-
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Czy to nie dziwne, że nikt tego miejsca jeszcze nie opisał
? Wyszukiwarka nic nie pokazała pomimo wpisywania różnych opcji
. A to przecież starówka, zaledwie 300 m od głównego dworca DB, więc raczej odwiedzających nie brakuje, zapewne z Polski również. A jak wyczytałem na stronie...
-
Channel: Niemcy
-
-
Jeśli ktoś chce odpocząć od kraftowo-nowofalowej atmosfery, a jednocześnie wypić dobre piwo to jest miejsce dla niego. Około 15 minut pieszo od łuku tryumfalnego, na uboczu turystycznych szlaków mieści się lokalna piwiarnia z dobrym wyborem mołdawskich piw.
Z zewnątrz dosyć...-
Channel: Mołdawia
2024-12-23, 19:13 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment