Słód pilzneński na monachijski lub inny

Collapse
X
 
  • Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Alchemych
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.12
    • 349

    Słód pilzneński na monachijski lub inny

    Mam trochę słodu pilzneńkiego który wymieniłbym na monachijski lub inne specjalne oprócz barwiącego (oczywiście w odpowiednich do wartości słodu proporcjach).
  • Alchemych
    Porucznik Browarny Tester
    • 2003.12
    • 349

    #2
    Mogę też odsprzedać pilzneńsiego mocno potrzebującym

    Comment

    • slado
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2003.07
      • 1072

      #3
      Ok, biorę każdą ilość słodu pilzeńskiego w zamian za taką samą wagę słodu karmelowego ciemnego, lub monachijskiego.
      A niech tam, niech stracę. Wszelkie poważe propozycje via PW.
      Wasze zdrowie!

      Comment

      • arzy
        Major Piwnych Rewolucji
        • 2002.06
        • 2814

        #4
        Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Alchemych
        Mam trochę słodu pilzneńkiego który wymieniłbym na monachijski lub inne specjalne oprócz barwiącego (oczywiście w odpowiednich do wartości słodu proporcjach).
        jak wyżej, propozycje na PW
        za domowe
        "Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"

        Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        Bractwo Piwne
        Skład Piwa
        Piszę poprawnie po polsku!

        Comment

        Przetwarzanie...
        X