Witam! mam do odsprzedania słód pilzneński w ilości 40kg, w cenie 2,50zł/kg. Wszystkich zainteresowanych proszę o kontakt. Jestem z Wrocławia. Pozdrawiam.
Odsprzedam słód pilzneński-40kg
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
Jeśli jeszcze aktualne to podłączył bym się pod e-prezesa w dowolnym ułamkufANIAtic www.faktoria-ukraina.plComment
-
Jeśli ten słód jest dobry, to nie jest aktualne, bo się zgłosiłam po niego jako pierwszaAle zadałam jeszcze właścicielowi kolejne pytania na PW i nie mam jeszcze odpowiedzi, zatem transakcja jeszcze nie jest dokonana
Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika sladoJakbyś miał nadal problemy ze zbyciem towaru t
Zaraz - a skąd wniosek, że są jakieś problemy ze zbyciem? Mój post powyżej chyba wyjasnia tę kwestię - czekam na odpowiedź - kota w worku mam kupować?Comment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuA kto by go karmił? Toż to trzeba od czasu do czasu bywać w domu, a nie tylko w pracy, na siłowni i w instytucie
Słuszna uwaga
A co do słodu, to go w końcu nie kupiłąm , wziął go ktoś?Comment
Related Topics
Collapse
-
Browarek z morawskiego Kromieryża warzący od 2013 r.
https://selsky-pivovarek.cz/
"Czech-American Amber Ale"
13,5% ekstr.
5,3% alk.
Słód czeski, chmiel amerykański
Aromat - chmielowy, połączenie bardzo delikatnych cytrusów...-
Channel: Czechy
2024-10-30, 00:53 -
-
Ekstr. 12%
Alk. 5,1%
Chmiele: Nectaron (NZ) oraz Eclipse (AUS)
W składzie również... słód żytni. Lubią ten słód żytni i udziwniać nim klasyki. W ich Słodowym (Vienna lager) też dorzucili trochę żytka.
Bez filtracji i pasteryzacji
...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-09-18, 17:07 -
-
Koníček to już mało powiedziane bo wyrosło już z niego spore konisko
. 2.06.2006 roku sládek Mojmír Velký uwarzył swoją pierwszą warkę Ryzáka 11° o objętości 250 l w browarku odległym o 1,5 km od centrum Vojkovic. Tak zaczęła się historia, po pięciu tygodniach piwo można było...
-
-
-
Browarek w niewielkiej wsi położonej około 9 km od Náchodu. Dojechać tu można pociągami do przystanku osobowego Olešnice (zatrzymuje się co drugi pociąg co dwie godziny) skąd spacerem do przejścia jest niecałe 3 km ładną widokowo trasą. Sama wieś jest bardzo ładna, położona na stoku...
-
-
-
Stout owsiany, ale w składzie oprócz słodu i płatków owsianych jest również słód żytni, do którego mają w browarze najwyraźniej słabość.
Chmiele - Pałacowy, Iunga
16% ekstr.
5,5% alk
Aromat - słodowy, oprócz tonów palonych jest też trochę jakby...-
Channel: Piwo - konkretnie
2025-02-14, 03:52 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment