a co ty już nic nie będziesz warzył?
butelki dla domowych piwowarów
Collapse
X
-
Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa wciąż mam nadmiar butelek. Normalnie żal wyrzucać do kontenera (na szczęście na szkło). W tej chwili mam skrzynkę bączków i ponad skrzynkę 0,5dm3 (głównie NRW) w nadmiarze.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAckson Wyświetlenie odpowiedziJa wciąż mam nadmiar butelek. Normalnie żal wyrzucać do kontenera (na szczęście na szkło). W tej chwili mam skrzynkę bączków i ponad skrzynkę 0,5dm3 (głównie NRW) w nadmiarze.
Comment
-
-
W związku z przednoworocznymi porządkami pytam po raz ostatni (po nowym roku lądują w kontenerze, bo potrzebuje miejsce na stojak na wina do leżakowania):
Czy ktoś jest chętny na odbiór butelek, czystych, odetykietowanych, w większości nieodrapanych?
Mam kontener typu EURO, 2 kontenery NRW, kontener ŻGB. Odbiór własnym sumptem ode mnie z Białego Prądnika. Oferta ważna do 4.01.2009
Comment
-
-
Oddam dla kogoś w Białej lub okolicach butelki różnych formatów i rozmiarów, w tym 500 ml NRW, grubościenne i podobne cienkościenne oraz 330 ml. Odetykietowane, przepłukane, ale nieco zakurzone. Także patentowe w tych rozmiarach jak komuś trzeba.Last edited by e-prezes; 2017-12-13, 17:13.
Comment
-
Comment