Pompka typu "Multi Tap 2000" do 5 litrowych beczek tanio sprzedam. Zainteresowani na PW
Pompka do 5-litrowych beczek
Collapse
X
-
Pompka do 5-litrowych beczek
Ostatnia zmiana dokonana przez biermann; 2005-08-01, 09:26."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.Tagi: brak
Related Topics
Collapse
-
Jičín jest zapewne znany większości, choć pewnie mało kto był w tym ślicznym miasteczku. Ale każdy w dzieciństwie lub ze swoimi pociechami oglądał przygody rozbójnika Rumcajsa, w której to kreskówce wygląd zabytkowego rynku i okolic został idealnie odtworzony. Nie było tu jednak browaru,...
-
Channel: Czechy
-
-
New Zealand Wheat.
Ekstrakt 13.5*, alko 5.5%.
Kolab Browaru Kazimierz z krakowskimi multitapami: Weźże Krafta, MultiQlti, Nowy Kraftowy, Szklanki.
Piana - na dłużej niepełna warstewka.
Lacing - coś było.
Gaz - średni.
Barwa - zamglony, blady...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Jak już wspomniałem w temacie o browarze Clock, https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...67#post2324167 we wrześniu 2021 zakończono definitywnie warzenie w "dolnym browarze" na Školní w centrum miasteczka, skupiając się na produkcji w "górnym" tuż przy stacji ČD.
Taka...-
Channel: Czechy
-
-
Miasteczko Detva leżące na środku Słowacji, nie zrobiło na mnie jakiegoś większego wrażenia. Ot takie sobie, którego zabudowa ciągnie się wzdłuż głównej drogi kilka kilometrów. Brak mi tam jakiegoś centralnego punktu jak rynek. Owszem kilka placów jest, ale jakoś nie są zbytnio eksponowane....
-
Channel: Słowacja
-
-
Jak w temacie. Jeżeli ktoś coś ma prosze o PW.
Coś tam z kapsli / podstawek czy etykiet mam, więc może uda się wymienić.-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
- Loading...
- Koniec listy.