Kto chce takie fermentorki do mnie na PW marsz, lub wpisywać się w temacie - potrzeba zamówić konkretną ilość, na daną chwilę brakuje mi chętnych na 16 wiader i tyle mam do zaoferowania, w cenie 16 zł jak w tytule. Jeśli chętnych będzie na więcej wiader to musiałoby już być na kolejne 30 sztuk, zatem wszystko zależy od Was
Fermentory 30 l 16 zł sztuka, poszukiwani chętni z Wrocka i okolic
Collapse
X
-
Fermentory 30 l 16 zł sztuka, poszukiwani chętni z Wrocka i okolic
Tagi: brak -
-
Nie darmo zatytułowałam temat "dla Wrocławia i okolic".
Jeśli są chętni z innych regionów polecam dobrać się w grupy z jednego mniej więcej rejonu Polski i zebrać chętnych na minimum 30 wiader, dać mi znać to postaram się załatwićComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNie darmo zatytułowałam temat "dla Wrocławia i okolic".
Jeśli są chętni z innych regionów polecam dobrać się w grupy z jednego mniej więcej rejonu Polski i zebrać chętnych na minimum 30 wiader, dać mi znać to postaram się załatwićComment
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesa w którymż to mieście jest tak silna grupa piwowarów, by zebrać 20-30 osób??
Na jednego piwowara to wypadać może po 4-6 wiader, a to już daje 5-6 osób...Comment
-
Wiaderka czekają do odbioru, zamawiający wiedzą gdzie Oczywiście za uprzednim umówieniem godzinyComment
-
Tomcio, a poczytaj sobie cały temat, to się zorientujesz, że oferta już jest daaaawno nieaktualna.Comment
-
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
Comment