Zagęszczamy, zagęszczamy Panowie.
Butelki 0,33 - kupię
Collapse
X
-
Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
-
-
W związku z faktem, że pewna osoba poczuła się dotknięta moją poniższą wypowiedzią z tego wątku, pragnę uzyskać odpowiedź od pozostałych, jak jest tego przyczyna?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesproblem w tym, że ktoś musiałby najpierw założyć za wszystkich chętnych i skończy się jak przy innych tego typu pomysłach. ja po akcji z butelkami (za co wszystkim uczestniczącym dziękuję) nie piszę się na takie akcje.
Comment
-
-
Witam e-prezes,
Nie zabardzo rozumiem, o co chodzi. Z butelkami wszystko chyba było ok? Założyłem za część osób, zorganizowałem transport części do wawy, a korzystająć z uprzejmości znajomego wysłałem część dla Ciebie i Shlangbauma do Krakowa. Mam nadzieję, że dostałeś swoją część. Pozdrawiam
Comment
-
-
Też chciałbym wiedzieć, bo w poście który zacytowałem nie znalazłem nic co mogłoby kogoś dotknąć. Podziękowałem za akcję i zwróciłem uwagę Filonowi, że każdy kto chce zorganizować podobną akcję musi liczyć się z pewnymi konsekwencjami organizacyjnymi. Tyle! Nie było moim zamiarem kogokolwiek obrażać. Wasze zdrowie
Comment
-
-
wszystko się wyprostowało ale przyznaję że było też kilka gorących chwil
zdrowie organizatorów i założycieli- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment