Pija koncerniaki ??? No pewnie, a co innego mają pić moi kumple z pracy. Kupują to co w hipermarketach, a tam takich butelek nie widzieli. To są statystyczni ludzie, co sobie po pracy piwko wypiją i na domowe browarnictwo robią wielkie oczy. Jak oni mówią, że nie widzieli, albo że jest mało popularna to znaczy, że butelka Steinie będzie sie odróżniać od reszty. Powtarzam nie są oni żadnymi specami od piwa i to jest dla mnie bardzo ważna opinia. Ty jesteś specem, siedzisz w temacie, a to zupełnie inna sprawa.
Najważniejsze jest to, że musimy wybrać typ butelki którą kupujemy. To podstawa. Od tego zależy, ile będzie chętnych na paletę. Przed chwilą dostałem prywatna wiadomość, że jest chętny forumowicz na 400 sztuk, ale czeka, którą butelkę wybierzemy i wtedy zdecyduje. Więc wybierzmy w końcu tą butelkę, bo może jest jeszcze więcej chętnych i wtedy wszystko będzie jasne.
Najważniejsze jest to, że musimy wybrać typ butelki którą kupujemy. To podstawa. Od tego zależy, ile będzie chętnych na paletę. Przed chwilą dostałem prywatna wiadomość, że jest chętny forumowicz na 400 sztuk, ale czeka, którą butelkę wybierzemy i wtedy zdecyduje. Więc wybierzmy w końcu tą butelkę, bo może jest jeszcze więcej chętnych i wtedy wszystko będzie jasne.
Comment