828kg waży cała paleta 295g jedna butelka.
Butelki 0,33 - kupię
Collapse
X
-
Do kiedy mają być kupione/odebrane? To dosyć ważna kwestia, gdyż zaczyna mi się sajgon sesyjny i w jego trakcie raczej średnio bym mógł pojechać. Ogólnie sprawa wygląda tak, że autem mogę przewieźć 500 kilo + kierowcę. Gdyby jechało parę osób (4 na przykład) to oczywiście mniej się zapakuje. Tylko parę "ale": sesja; auto na razie ojciec użytkuje, ponieważ jego zostało skradzione oraz spalanie - taka odległość od Wawy w obie strony to pewnie ze dwa baki.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Dziewczyny! Robimy coś z tym projektem?
Oto, co ostatnia oferta butelek 0,33 z Huty Ujście przedstawia:
- Apo 0,33 oranż (2888 szt) - 26,50zł/100 szt.
- Greg 0,33 twist oranż i zieleń (2888 szt.) - 27,50zł/100 szt.
- Standard II 0,33 oranż (3060 szt. ) - 24,50zł/100 szt.
- Steini II 0,33 oranż (2640 lub 1584 szt) - 28,00zł/100 szt.
- Steinie III 0,33 oranż (2640 szt.) - 29,00zł/100 szt.
Czekam na chętnych,
PS. Oranż, to zgaduję brązowy kolor.
Comment
-
-
Ankietę? Tzn. co, jak? Chyba mieliśmy już listę chętnych, tylko zdaje się, że na ferie pojechali. Potrzebuję wiedzieć, kto jest z Warszawy chętny na zakup i ile. Wydaje mi się, że opcja z podjechaniem do huty i rozparcelowaniem na dwa, trzy miasta jest najlepszym rozwiązaniem. A później rozliczenie kosztów na butelkę i tyle
Może poczekać do końca ferii? Żal tylko rozlewać dopplebock'i w 0,5l butle.
Comment
-
-
Ok,
Steinie II wydaje się ciut bardziej bączkowata od Steinie III, przynajmniej tak wynika z rysunku. Chodzi o szyjkę, bo wymiary ogólne, są identyczne. Steinie II jest lżejsza o 10 g (285 g), a Steinie III 295 g. Jest też o 1 gr tańsza - ale to chyba nie problem. Tak jak wspominałem, Steinie II można kupić 2640 lub 1584 szt., a Steinie III tylko 2640.
Jeżeli chodzi o mnie, to się dostosuję. Łatwiej chyba zagospodarować 1584 szt. Z drugiej strony jednak, gdybyśmy mieli chętnych na 2640, to koszt transportu rozłożyłby się na większą ilość.
Comment
-
Comment