Może Wesoły nie doczytał, ale mówimy o Apo 0,33, której zdjęcia nie ma na stronie internetowej huty (są tylko jej siostry 0,25), a której rysunek techniczny mogę przesłać mailem.
Przecież nie jesteśmy z Wrocka W Wrocławiu będę co prawda w marcu i w kwietniu ale nie wiem czy nie wolę w Warszawie odebrać. Dziś pogadam z e-prezesem wieczorem i jakoś to obmyślimylogistycznie jak butelkli do Krakowa przydybać.
Obejrzyj dokładnie główkę butelki Apo. Jest to jednorazówka z odkręcanym kapslem.
Mi osobiście najbardziej odpowiada Bremer II, mam takich kilka w domu i wyglądają całkiem inaczej niż na fotce. Szyjka jest dłuższa, a flaszka wysoka i bardzo solidna.
Obejrzyj dokładnie główkę butelki Apo. Jest to jednorazówka z odkręcanym kapslem.
Mi osobiście najbardziej odpowiada Bremer II, mam takich kilka w domu i wyglądają całkiem inaczej niż na fotce. Szyjka jest dłuższa, a flaszka wysoka i bardzo solidna.
Masz rację, co do 0,25. Z rysunku technicznego, który dostałem z huty, wynika, że Apo,33 jest wyłącznie do kapslowania. Podaj maila, to Ci prześlę. Myślę, że będziesz zadowolony, a ja mogę zadzwonić do huty i się upewnić.
W przyszłym tygodniu w hucie będą robić partię Vichy 0,33 dla odbiorcy z Belgii. Rozmawiałem z miłą panią z huty i możemy liczyć na paletę jak się zadeklarujemy na początku przyszłego tygodnia. Cena jest 30 gr/szt ze względu na grube szkło. Waga butelki 315g, dla porównania Apo 0,33 waży 242g.
Wesoły, co do Apo to potwierdziłem telefonicznie, że zarówno 0,25 jak i 0,33 są wyłącznie do kapslowania. Mają stare, nieaktulane zdjęcia na stronie www. Ale to chyba nieistotne, bo jak pamiętam, wszystkim pierwotnie podobała się Vichy 0,33. Proszę więc o pilne deklaracje, bo oferta może przejść koło nosa. Myślę, że odbiór może nastąpić w terminie późniejszym, dogodnym dla nas.
ja tu jestem drobnicowcem, ale odpowiada mi każda butelka, która jest wąska i wchodzi do "karty" po pepsi. zatem na bączki Steini się nie piszę (mam ich trochę), a każda inna 0.33 tak, w ilości jak wcześniej.
Ostatnia zmiana dokonana przez e-prezes; 2006-02-01, 12:51.
Jak wspominałem Vichy 0,33 jest na palecie 2394 szt., a chętnych wg. wcześniejszych deklaracji jest na 2520 szt. Jeżeli wszyscy potwierdzą, to będziemy musieli ciąć lub ostatni będzie miał mniej
Kupię stare kufle do piwa Tyskie, Warka, Łomża. Zależy mi na tym żeby kufle nie były nowe, były z grubego szkła i były z uchwytem (nie chodzi o szklanki)☺️
Comment