Może Wesoły nie doczytał, ale mówimy o Apo 0,33, której zdjęcia nie ma na stronie internetowej huty (są tylko jej siostry 0,25), a której rysunek techniczny mogę przesłać mailem.
Przecież nie jesteśmy z Wrocka W Wrocławiu będę co prawda w marcu i w kwietniu ale nie wiem czy nie wolę w Warszawie odebrać. Dziś pogadam z e-prezesem wieczorem i jakoś to obmyślimylogistycznie jak butelkli do Krakowa przydybać.
Obejrzyj dokładnie główkę butelki Apo. Jest to jednorazówka z odkręcanym kapslem.
Mi osobiście najbardziej odpowiada Bremer II, mam takich kilka w domu i wyglądają całkiem inaczej niż na fotce. Szyjka jest dłuższa, a flaszka wysoka i bardzo solidna.
Obejrzyj dokładnie główkę butelki Apo. Jest to jednorazówka z odkręcanym kapslem.
Mi osobiście najbardziej odpowiada Bremer II, mam takich kilka w domu i wyglądają całkiem inaczej niż na fotce. Szyjka jest dłuższa, a flaszka wysoka i bardzo solidna.
Masz rację, co do 0,25. Z rysunku technicznego, który dostałem z huty, wynika, że Apo,33 jest wyłącznie do kapslowania. Podaj maila, to Ci prześlę. Myślę, że będziesz zadowolony, a ja mogę zadzwonić do huty i się upewnić.
W przyszłym tygodniu w hucie będą robić partię Vichy 0,33 dla odbiorcy z Belgii. Rozmawiałem z miłą panią z huty i możemy liczyć na paletę jak się zadeklarujemy na początku przyszłego tygodnia. Cena jest 30 gr/szt ze względu na grube szkło. Waga butelki 315g, dla porównania Apo 0,33 waży 242g.
Wesoły, co do Apo to potwierdziłem telefonicznie, że zarówno 0,25 jak i 0,33 są wyłącznie do kapslowania. Mają stare, nieaktulane zdjęcia na stronie www. Ale to chyba nieistotne, bo jak pamiętam, wszystkim pierwotnie podobała się Vichy 0,33. Proszę więc o pilne deklaracje, bo oferta może przejść koło nosa. Myślę, że odbiór może nastąpić w terminie późniejszym, dogodnym dla nas.
ja tu jestem drobnicowcem, ale odpowiada mi każda butelka, która jest wąska i wchodzi do "karty" po pepsi. zatem na bączki Steini się nie piszę (mam ich trochę), a każda inna 0.33 tak, w ilości jak wcześniej.
Jak wspominałem Vichy 0,33 jest na palecie 2394 szt., a chętnych wg. wcześniejszych deklaracji jest na 2520 szt. Jeżeli wszyscy potwierdzą, to będziemy musieli ciąć lub ostatni będzie miał mniej
Comment