A PW ciężko wysłać? Od razu zabrać butelki chcecie . Potwierzam 100 szt.
Butelki 0,33 - kupię
Collapse
X
-
Ok, to mamy listę zamkniętą. Ustaliłem z Marcinem WC, że w weekend zrobi mi przelew za cały Wrocław, a ja zapłacę w hucie za Wszystko i tylko trzeba będzie ustalić dogodny termin odbioru. Proponuję, spotkanie Warszawki gdzieś na piwko (za Shlangbauma i prezesa, założę).
Warszawa, Kraków
PaPe 200 szt. = 73,20 zł
Browarzyciel 400 szt. = 146,40 zł
darco112 100 szt. = 36,60 zł
Maidenowiec 100 szt. = 36,60 zł
Shlangbaum 100 szt. = 36,60 zł
e-prezes 20 szt. = 7,32 zł
Wrocław
Greg 350 szt. = 128,10 zł
cafepiwosz 200 szt. = 73,20 zł
Wesoly 350 szt. = 128,10 zł
Marcin wc 400 szt. = 146,40 zł
ART&Maggyk - 174 szt. = 63,68 zł
Comment
-
-
Browarmia ? Jeżeli nie będę mógł się pojawić (sesja ) to również przeleję Ci pieniądze na konto.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Thou shallt not spilleth thy beer!
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
Przepraszam, że znowu się ftrancam (to dysgrafia!!!), ale podoba mi się, że Wrocław nam się poszerzył o Oleśnicę i Opole
Comment
-
-
Królewska 1.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.
Comment
-
-
-
Przy okazji sadząc swoją zacną cenę. Za dwa takie BA kartony, czyli 40 butelek mam 100. To tak jak z tym zestawem KEG 5l plus pompka. Na Allegro sama taka pompka kosztuje 39pln.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
-
nie jest tak źle, w cenie zestawu masz jeszcze karton i raczej tutaj wyjątkowo niewielką marżę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
to, że w BA jest drogo to wiem nawet szukałem w necie, by kupić beczułkę 5 l z pomką na CO2 jakie widziałem w sklepie on-line w Danii, ale na allegro nie ma. niemniej podtrzymuję swój udział w zakupie. coby nie było wątpliwości
Comment
-
-
Fakt, mogliby przysłać luzem.
Drugi post:
E-prezes, a interesuje Cię pompka do 5-litrowców na CO2 za 60 pln?Last edited by Maidenowiec; 2006-02-04, 13:53.Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl
Comment
-
Comment