Butelki 0,33 - kupię

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Maidenowiec
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2004.07
    • 2287

Zagęszczamy, zagęszczamy Panowie.
    Surowce i akcesoria piwowarskie i serowarskie - Piwodziej.pl

Thou shallt not spilleth thy beer!

Przy wysokim stężeniu alkoholu organizm człowieka znajduje się blisko śmierci i instynktownie dąży do przedłużenia rodu.

Comment

• Greg
      Kapral Kuflowy Chlupacz
      • 2003.11
      • 72

Przelew ode mnie i od Wesołego zapewne również, poszedł dziś z rana.

Comment

• Browarzyciel
        Porucznik Browarny Tester
        • 2005.08
        • 357

Niniejszym, uprasza się wszystkich zainteresowanych do ustalenia odbioru butelek z Ujścia.

Marcin? Czy ty możesz się określić, czy ten twój kolega jest w stanie odebrać i dostarczyć całość do Wrocławia? Jak nie, to musimy umówić się w Ujściu do końca miesiąca.
        BROWARZYCIEL
        Profesjonalnie o piwie na: http://www.browarzyciel.pl
        eventy dla firm

Comment

• Marcin_wc
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2005.09
          • 2115

Czekam z odpowiedzią na PW, ale widze coraz mniejsze szanse, bo gdyby byłą możliwość, to by pewnie pisał, dlatego trzeba będzie się w ujściu umówić.

Comment

• e-prezes
            Generał Wszelkich Fermentacji
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2002.05
            • 19260

W związku z faktem, że pewna osoba poczuła się dotknięta moją poniższą wypowiedzią z tego wątku, pragnę uzyskać odpowiedź od pozostałych, jak jest tego przyczyna?

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes
            problem w tym, że ktoś musiałby najpierw założyć za wszystkich chętnych i skończy się jak przy innych tego typu pomysłach. ja po akcji z butelkami (za co wszystkim uczestniczącym dziękuję) nie piszę się na takie akcje.

Comment

• Browarzyciel
              Porucznik Browarny Tester
              • 2005.08
              • 357

Witam e-prezes,

Nie zabardzo rozumiem, o co chodzi. Z butelkami wszystko chyba było ok? Założyłem za część osób, zorganizowałem transport części do wawy, a korzystająć z uprzejmości znajomego wysłałem część dla Ciebie i Shlangbauma do Krakowa. Mam nadzieję, że dostałeś swoją część. Pozdrawiam
              BROWARZYCIEL
              Profesjonalnie o piwie na: http://www.browarzyciel.pl
              eventy dla firm

Comment

• e-prezes
                Generał Wszelkich Fermentacji
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2002.05
                • 19260

Też chciałbym wiedzieć, bo w poście który zacytowałem nie znalazłem nic co mogłoby kogoś dotknąć. Podziękowałem za akcję i zwróciłem uwagę Filonowi, że każdy kto chce zorganizować podobną akcję musi liczyć się z pewnymi konsekwencjami organizacyjnymi. Tyle! Nie było moim zamiarem kogokolwiek obrażać. Wasze zdrowie

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

wszystko się wyprostowało ale przyznaję że było też kilka gorących chwil

zdrowie organizatorów i założycieli
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                  X