Mam worek (40 kg) słodu karmelowego jasnego nieśrutowanego.
I nie zawaham się go użyć (do wymiany na inny). Proporcja wymiany 1:1.
Preferowany monachijski, bo pilzneńskiego mam jeszcze worek.
Ewentualnie inne komponeny do warzenia.
Ilości niewielkie rzędu kilku kg. wchodzą w rachubę. Najchętniej okolice Opola, sam jestem z Chmielowic (nazwa zobowiązuje).
____________________________
Chmielowicki nanobrowar Bauer's
I nie zawaham się go użyć (do wymiany na inny). Proporcja wymiany 1:1.
Preferowany monachijski, bo pilzneńskiego mam jeszcze worek.
Ewentualnie inne komponeny do warzenia.
Ilości niewielkie rzędu kilku kg. wchodzą w rachubę. Najchętniej okolice Opola, sam jestem z Chmielowic (nazwa zobowiązuje).
____________________________
Chmielowicki nanobrowar Bauer's
Comment