Żadna to rewelacja ale taka śliczna gęstwa się zebrała na dnie, że żal było wylewać. Oddam jeden słoik.
Gęstwa saflagerowa
Collapse
X
-
Na waszym miejscu wywaliłbym to, chyba, że zamierzacie sami jeszcze wykorzystywać. Z doświadczenia wiem, że pakuje się gęstwy w słoiki, bo "żal", a po kilku tygodniach i tak trzeba je zutylizować, bo zaczyna brakować miejsca w lodówce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNa waszym miejscu wywaliłbym to, chyba, że zamierzacie sami jeszcze wykorzystywać. Z doświadczenia wiem, że pakuje się gęstwy w słoiki, bo "żal", a po kilku tygodniach i tak trzeba je zutylizować, bo zaczyna brakować miejsca w lodówce.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaCzy to znaczy że mam ci dać mój słoik saflagerów a ty mi dasz dwa?
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KrzysiuNa waszym miejscu wywaliłbym toLast edited by Marcin_wc; 2006-01-11, 21:34.
Comment
-
-
Przyjmę też każdą ilość słodów nawet przeterminowanych byle bez robaczków i pleśni. Bo tez mnie słuchy doszły, że można wywalić nie mówiąc o paleniu szyszek na koniec sezonu. Ja tam sobie poradzę i jeszcze dobre piwo zrobię
Jak się jest na utrzymaniu to się browar ma z odzysku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelka... Chętnie przyjmę szczególnie te inne niż saflagery i safale i safbrefy
Ja robię sporo piwa i zostaje mi dużo drożdży. Ale nie chce mi się pakować i łazić z tym na pocztę, bo zabiera to dużo czasu i kosztuje. Więc jeśli ktoś zechce pofatygować się do Świdnicy, to będęe dawał sygnały, że mam coś na zbyciu. Na dniach będę miał dużo WLP 023.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika joelkaPrzyjmę też każdą ilość słodów nawet przeterminowanych byle bez robaczków i pleśni. Bo tez mnie słuchy doszły, że można wywalić nie mówiąc o paleniu szyszek na koniec sezonu. Ja tam sobie poradzę i jeszcze dobre piwo zrobię
Jak się jest na utrzymaniu to się browar ma z odzysku
Mogę wspomóc browar słodem karmelowym jasnym w ilości do 10 kg. po kosztach przesyłki + jakieś gęstwy gratis .
Słód jest świeży, nie zawierający niespodzianek
Comment
-
-
Teraz to mi aż głupio bo wyszło na to że tylko żerować będę na każdym Nie chcę nikogo pozbawiać zapasów a jedynie zaopiekować się surowcami które niektórym idą do wywalenia. Ale jak najbardziej przyjmę wszystko co nierobaczywe i chętnię osobiście co bym mogła piwami się oddźwięczyć.
Comment
-
Comment