Mogę na giełdę do Świdnicy przywieźć słoik powyższej gęstwy, własnie zebranej z porterka dolnej fermentacji przy zlewaniu na cichą. Chętni wystąp
WLP German Bock
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
-
Zgłaszam chęć. Mam nadzieję, że przegryzą kolejnego porterka.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Oj, przegryzą Ja na ten sezon kończę z dolną fermentacją, niestety
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika CzesObracanie drożdżami, które napracowały się przy ciężkim piwie (zakładam, że to był Bałtycki) mija się z celem. Pozwólcie tym drożdżom Rest In Peace!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaMogę na giełdę do Świdnicy przywieźć słoik powyższej gęstwy, własnie zebranej z porterka dolnej fermentacji przy zlewaniu na cichą. Chętni wystąpchickkiller :)
Comment
-
-
Jakby ktoś miał wątpliwości to ja nadal jestem zainteresowana.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Spoko, podzielę gęstwę na dwa słoiki
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA jest szansa na podzielenie na trzy słoiki i podesłanie jednego do Krakowa ?? Ostatnio kolekcjonuję drożdże W zamian proponuję krakowskie piwa lub...
Comment
-
-
Niniejszym przypominam o obietnicy wysłania drożdży na adres redakcji.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Reklama w BROWARZE
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykNiniejszym przypominam o obietnicy wysłania drożdży na adres redakcji.
Comment
-
Comment