Pirosiarczyn sodu jest higroskopijny?
Pirosiarczyn sodu
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darco112A coś więcej?chickkiller :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Chrishmm...zastanawiam się co Ci odpowiedzieć.Piro to piro i tyle...nadaje się do dezynfekcji i mnie osobiście nic oprócz tego nie interesuje.Po piro nigdy nie płukałem ponownie wodą butelek i piwo wychodzi tak jak niektórzy mają szczęście ocenić Ależ ja skromny...
Pirosiarczyn dość łatwo się zbryla (chłonie wilgoć), ale cena jest zbyt atrakcyjna by się tym przejmować
Oczywicie podtrzymuję chęć zakupu 2kg.MM961
4:-)
Comment
-
-
Tak jak sie spodziewałam chętnych dużo
Proponuję pogrupować się miastami w celu wykonania przeze mnie pojedynczej przesyłki do danego miasta.
Chętnych już jest wystarczająco, ale poczekam do 20 marca, bo jeśli wypadnie mniej niż 2 kg na łeb to raczej nikt nie będzie płakał, a wręcz odwrotnie
Comment
-
-
Stanie się, stanie...
Częstochowa chce 2 kg i już!
Strzeguły - tfu: detale ustali sprzedająca po 20 III?fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zbysiaStanie się, stanie...
Częstochowa chce 2 kg i już!
Strzeguły - tfu: detale ustali sprzedająca po 20 III?
Comment
-
-
No, se narobiłam - oprócz Wrocka to każdy zamawiający z innego miasta
Właściwie to JUŻ zamykam litę, bo za chwilę się okaże, że mam do zakupienia, rozważenia i rozesłania 50 kg, a nie 25
Kto to wąchal i wdychał, wie, jak się poswięcam
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNo, se narobiłam - oprócz Wrocka to każdy zamawiający z innego miastaLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
Comment